For hjerte og sjæl

DEN DER PLADS, I VED…

02/08/2010

Ved bordet i alrummet.

Med blikket ved mod haven og alt det grønne derude.

Med lys og blomster og en varm kop te.

For mig findes der næsten ingen bedre steder at sidde og ta hul på dagen i eget stille selskab…

Jeg sørger for ikke at skramle med porcelænet, lukker køleskabene forsigtigt op og i, snakker stille med hunden og kattene, jeg behøver ikke selskab af kvindrende teens, jeg trænger til at have det hele lidt for mig selv.

Jeg tør knap tygge for ivrigt på de sprøde havrepuder, tænk hvis lyden lister op ad trappen og giver nogen gode idéer om morgenmad, jeg vil helst lige bare sidde her og sidde, tænke på alt og ingenting og måske finde på noget at lave til aftensmad.

Drømme om et lille haveprojekt, strikke en pind, læse et par sider i min krimi, skrive en sms til veninden –

bare være –

alene.

Her på den allerbedste plet i huset.

Jeg skal skynde mig derhen…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Tanni 02/08/2010 at 09:01

  Skønt porcelæn! Og velkommen hjem!!

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:34

   Jeg er pjattet med de glade varme farver fra Kähler, Tanni, de liver godt op på bordet…

 • Reply Sonnie 02/08/2010 at 09:41

  Ja, sådanne plads kan jeg heller ikke undvære, også gerne helt alene.
  Dejligt at se dine inspirerende arrangementer igen 🙂

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:35

   Alenetid er dejligt, Sonnie, især på en yndlingsplads…

 • Reply Kea Bruhn 02/08/2010 at 13:19

  Hvor er det dejligt at andre også tør indrømme at det er rart at været helt sig selv. Og for nogen en nødvendighed. Rart med familie og unger i huset, men har måtte sande at jeg er en meget sjovere mor når jeg får alenetid. Tak for en skøn blog. Du burde jo være prof. fotograf.

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:36

   Jeg elsker også hurlumhej og familiestøj, Kea, men på den lange bane er det fornuftigt at give moderen noget tid for sig selv, for ellers …..
   Uvejr, du ved 😉

 • Reply Marie-Louise 02/08/2010 at 17:38

  Jeg kan godt forstå at du godt kan lide din plads ved bordet. Det ser også så utroligt hyggeligt ud og alene tid i ny og næ skal man ikke kimse af. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst havde sådan en stund.

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:37

   Du må skabe dig nogle åndehuller, Marie-Louise, med tid til bare at glo ud i luften…

 • Reply Jette 02/08/2010 at 19:00

  ….. men lilla er dog det bedste… :))

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:37

   Det tror jeg faktisk også, at jeg synes, Jette, lilla er toppen…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.