For hjerte og sjæl

VIDUNDERLIGT…

01/02/2008

Tusind tusind tak til alle jer vidunderlige kvinder, der har taget jer tid til at gi’ jeres besyv med på det arrige indlæg, jeg skrev i går.

Der var galde indeni, der bare måtte ud af mit system, og det kom det, og jeg havde det så meget bedre, efter at de tanker og ord var strømmet igennem mig og hamret ned i tastaturet.

Alle jeres søde og varme ord giver mig varme og glæde og også styrke til lige at rette ryggen og få det gamle bestemte blik tilbage i øjnene.

Tak for det…

Jeg er en anelse vingeskudt, sådan må det være, når man får en mavepuster, men jeg er videre, oprejst og fremadskuende med skindet på næsen, og er sikker på, at mit gamle gode jeg inden længe danser fandango igen.

Og faktisk så er jeg så heldig, at der ligger masser af madlavningstimer i denne weekenden, og i dem finder jeg altid masser af glæde, power og afløb.

I’m alive and kicking…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 01/02/2008 at 13:08

  Ret du dig bare, du har ikke grund til andet. Og rigtig god fornøjelse med madlavningen, nyd timerne og glem harpen.

 • Reply Hønsemor 01/02/2008 at 14:21

  My the force be with u.

  Go’ week-end!

 • Reply Gitte 01/02/2008 at 15:24

  Jeg læser først dit indlæg nu, Anne. Men selv nu, hvor vinden sikkert/forhåbentlig har lagt sig, er der kun en ting at sige,- du vinder, for hun er da virkelig ikke hendes titel som pædagog værdig.. Sørgerligt er det bare at tænke på, hun sikkert ikke er den eneste af sin slags. Trøsten er så at der findes skønne pædagoger, som dig, til at varetage “vores børn”..
  Ha en forrygende weekend i kødgryderne:-)

 • Reply LindaT, kastrup 01/02/2008 at 15:51

  Hej
  Ja, det er rart at få den slags galde ud af systemet, så der ikke kommer overtryk i den øverste etage. Godt vedkommende ikke var tæt på og blev overhældt af ordene som du har behov for at få skreget ud.
  Det kan være uhyggeligt svært at holde fokus på bolden når spilleren iklæder sig trafiksikre farver og overdøver boldens farve. Godt indspark du der fik lavet. Klar til ny kamp? Det fede ved livet er at vi ikke alle er enige og at vi alle har hvert vort.

 • Reply Bodil L 01/02/2008 at 17:29

  Bare op på hesten igen Anne, og glem den dumme kælling, hun er ikke bedre værd 😉 Ha en god aften.

 • Reply Julia 01/02/2008 at 18:12

  Godt du kan komme op igen – det ser ud til at have været en rigtig hård tur, hun gav dig.

  HEP!

 • Reply Sifka 01/02/2008 at 18:13

  God weekend, Anne og fremad i gryden:)

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 01/02/2008 at 19:11

  siger som Sifka…god weekend og fremad med dig 🙂

 • Reply Karen S 01/02/2008 at 20:13

  Hvor er det godt at du stadig “står op”!!! Jeg læste op på mine blogs og blev sjældent harmfuld over at nogen kan behandle andre sådan (men sådan er det jo), jeg håber virkelig, at du vinder kampen, for jeg ved at det vil være til alles bedste – især børnenes!

  Knus og kram og god weekend
  Karen S

 • Reply Ulla V. 01/02/2008 at 20:23

  Godt at læse, Anne :0)

  KH
  Ulla

 • Reply Anne 01/02/2008 at 20:36

  Tak til jer alle, det er så godt for sjælen min med alle jeres varme hilsner.
  Jeg knokler i køkkenet, så det bliver altså lige en lille fællesbesked denne gang…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.