Strik

SNONINGER OG STRIBER…

17/02/2008

Claudia…
Den forliste Claudia-opskrift nåede at dukke op før afgang sidste lørdag, og pludselig var der alligevel ingen undskyldning for at lade den 3/4 strikkede trøje blive hjemme.

Jeg havde ellers næsten fået overbevist mig selv om, at der måtte være en mening med, at opskriften var forsvundet, det måtte være et tegn fra den-store-strikke-karma-guru om, at jeg skulle glemme alt om Claudia, og i stedet kaste mig over alt det andet dejlige, der lå og ventede på at blive sat i gang.

Men ak, så meget for den tolkning, for når nu opskiften alligevel var her, så måtte jeg vel bøje mig for det, og så få strikket skidtet færdigt…

Og det er så gjort nu – endelig – efter lang tids kamp og opgivende sukkeri!

2 ærmer, 2 forstykker og 1 ryg er fiks og færdigt, og i morgen vil jeg sætte mig ved langbordet og ikke rejse mig, før delene er syet sammen med mere eller mindre sirlige sting.

Jeg satte slutningen af uge 7 som deadline for første del af udfordringen, og hvis jeg kan holde mig selv til ilden i morgen, så har jeg klaret 2 ud af 3, og det er vel heller ikke så ringe endda…

Nederdel…
Belønningen for veludført Claudia-strik er igangskydningen af Projekt Nederdel, som jeg købte garn til, da jeg var i Kolding for halvanden uge siden. 

Jeg har strikket første panel ud af fire, og jeg er rigtigt godt tilfreds med resultatet, jeg er glad for de to grundfarver, jeg valgte, og synes også, at jeg har fundet ret gode rester i skuffen til de små kontrast-striber.

Sophie har kun hån tilovers for den strikkede nederdel, synes vist, at jeg nu har nået max-grænsen for alternativt beklædningsstrik og mener, at jeg må tøjle den indre hippie, der ellers glæder sig sådan til at valse afsted i flotte støvler og svajende nederdel og med den perfekte blå skjorte til.

Jeg har truet hende med, at hvis hun fnyser en gang til af den stribede sag, så tropper jeg op i den hver evig eneste gang jeg skal besøge hende i hendes hippe modebiks, og så bliver det ikke med seje strømper og støvler, så bliver det med bare sorte tæer og fjer i håret…

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Reply Susanne i Silkeborg 17/02/2008 at 01:21

  Sophie’s faster er med på en omgang mobning :o) Jeg synes nu at den nederdel er lækker og også farverne ! God søndag til jer alle. Kh Susanne

 • Reply dortheivalo 17/02/2008 at 05:33

  UUHH, hvor er det dejligt, at du er tilbage med opdateringer. Det var en lang uge du var væk, og de daglige indput/indlæg var savnede. Godt I havde en god ferie. Det var jer vel undt. Dejlige billeder og god stemning på siden. Hav en god søndag.

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 17/02/2008 at 08:25

  På med den nederdel Anne, den er så flot 🙂

 • Reply Tina 17/02/2008 at 09:33

  ;o) Så kan hun lære det…

  Glæder mig til at se tingene færdige.

 • Reply Bettina 17/02/2008 at 09:53

  Det er ellers SUPERfedt med en strikket nederdel (og toptrendy, sku’ jeg måske lige tilføje?! *s*), jeg lufter tit min Hyld, nu hvor jeg har fået købt et underskørt. Har faktisk fundet en model og gratis opskrift, der minder om denne fra BC Garn, hos Berrocco, og jeg glæder mig til at få tiden til den engang – Hyld bliver i hvert fald ikke min eneste strikkede nederdel i skabet, dét er sikkert!

 • Reply Johanna 17/02/2008 at 10:27

  Den der Claudiating ser både flot og kompliceret ud. Håber vi får lov til, at se det færdige resultat når der kommer der til.

 • Reply Anne 17/02/2008 at 11:01

  Er det mig eller niecen, der skal mobbes, Susanne, forhåbentlig hende uden strik forneden…

  Også god søndag til dig, Dorthe, og så skal jeg skynde mig at poste en masse, så du kan få styr på abstinenserne 😉

  Jeg er sikker på, at den bliver superflot, Anne, og i dag vil jeg sætte gang i panel nummer 2, der skal ha to andre kontrastfarver…

  Det er nemlig lige det hun kan, Tina, den skarnsunge, der altid mobber sin mor, der har hang til 60’erne…

  Jeg har hørt noget om, at et underskørt et et must, Bettina, så sådan et må jeg hellere få investeret i.
  Og Hyld kunne jeg selvfølgelig også strikke, så Sophie kan gå til over alle de strikkede underdele…

  Claudia er ikke det mindste kompliceret, Johanna, ikke at strikke i alle tilfælde, nu må vi se hvordan det går med monteringen 🙂

 • Reply Liselotte 17/02/2008 at 11:05

  Jam’n Anne… du har jo været utrolig flittig 🙂

  Jeg synes nederdelen ser skøn ud og Claudia er færdig og ser ud til at ende rigtigt smuk, når den er monteret. God fornøjelse 🙂

 • Reply Anne 17/02/2008 at 12:28

  Ja lidt flittig har jeg været, men kun med strikkepindene!
  Jeg har lige lagt Claudia frem på spisebordet, så nu er det bare at komme i gang med det sure arbejde, hmmmm, måske skulle jeg liiiiige slå op til næste panel i striber, før jeg går i gang med monteringen 😉

 • Reply britt 17/02/2008 at 12:33

  Godt, Anne! Claudia fortjener at blive færdig og gøre dig glæde. Den ser fantastisk ud!!
  Og nederdelen ser vidunderlig ud – sådan en skøn en ville jeg også promenere med stolthed og glæde! Shetandsgarn? Ponchonederdel fra Isager’s bog?
  KH Britt
  PS Hvor ER dine “ro-billeder” bare fantastiske!!

 • Reply Susanne i Silkeborg 17/02/2008 at 12:46

  Det er da Sophie der skal mobbes :o) Ingen tvivl der ! Lækre sten I har fundet… der må da laves en oase v. badekarret….
  Kh
  Susanne

 • Reply Helle K. 17/02/2008 at 13:24

  Når hun gemmer sig bar et forhæng eller lign. i butikken, kan du så ikke lige få hende til at tage et billede af dig – med fjer og i bare tæer? Hipp(i)e-Anne 😉

 • Reply Birgitte 17/02/2008 at 22:40

  Jeg synes, den ser superfed ud! Men nu har jeg jo også selv en strikket nederdel, selvom jeg er født mindst 15 år for sent til egentlig at have en sådan… 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.