Strik

ERRATA…

06/02/2008

LITTLE SISTER’S DRESS…
Det gik altså lidt “galt” for mig, da jeg havde fået samlet alle maskerne fra Little Sister’s Dress på en rundpind, for uden at tænke ret meget over det fortsatte jeg min strikning med at lave 3 omgange ret med udtagninger og derefter 3 omgange vrang fra retten, og så lignede det jo den rillestrik, der var på de øverste pinde.

Men da jeg lige havde ladet strikketøjet ligge en tid, og så kom til at kigge på opskriften, så kunne jeg jo se, at jeg bestemt ikke havde strikket, som der stod, men bare havde ladet hænderne og strikkehjernen bestemme, og at det var faldet ud til min og kjolens fordel.

Tora er adviseret og har rettet til, så hvis man er i gang med kjolen og ikke rigtigt kan få den til at ligne det fine billede, så kan man smutte forbi Knitting a Lot én gang til, og få den opdaterede opskrift.

Og så kan man vel på samme tid lige skrive et enkelt ord til Tora, så hun kan fornemme og glædes over, at der er mange, der har lyst til at bruge hendes fine lille design…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Julie 06/02/2008 at 17:11

  Jeg fik heldigvis også “vendt” det hele på den rigtige måde af mig selv, men der er søreme udstrakt service fra designerens side, for Tora kontaktede mig spontant via Ravelry og gjorde opmærksom på rettelserne i opskriften.
  Jeg håber på at blive færdig i aften, jeg kan næsten ikke vente på at se min dejlige baby i kjolen 😉
  KH Julie

 • Reply Tora 06/02/2008 at 19:07

  Det er så godt for uerfarne designerspirer som meg at det finns slike erfarne strikkere som dere der ute – som lar fornuften og intuisjonen råde når oppskriften sier visvas.

  Takk for tilliten, damer, og det er da også noen nydelige små kjoler dere strikker, skulle tro designet var dansk 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.