Bagværk, Lækkerier

OG SÅ DE KRYDREDE COOKIES…

12/12/2007

SPICY CHOCOLATE COOKIES.

CA. 60 STK.

300 G. SUKKER
125 G. MØRK FARIN
250 G. BLØDT SMØR
KORN AF 1 STANG VANILLE
2 TSK. STØDT KANEL
2 STORE ÆG
300 G. HVEDEMEL
1 TSK. BAGEPULVER
1/8 TSK. SALT
50 G. HAVREGRYN
50 G. KOKOSMEL
150 G. MØRK CHOKOLADE
200 G. NØDDEKERNER

Pisk sukker, farin, smør, vanille, kanel og æg godt sammen i en skål.
Brug evt. en røremaskine.
Tilsæt mel, bagepulver, salt, havregryn og kokosmel.

Hak chokoladen og nødderne groft, evt. i foodprocessor, og vend det til sidst i dejen.

Ælt dejen sammenhængende, evt. med hænderne.

Form dejen til kugler med diameter på 3 cm. Sæt dem på bageplade og tryk dem let flade.

Bag kagerne ved 175 grader i ca. 15 min på midterste rille.
De skal kun lige være lysebrune, ellers bliver de for tørre…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Lise 12/12/2007 at 17:40

  Kære Anne

  Med fare for at gentage mig selv TAK fordi du gider (må vist have fat i en synonymordbog). For det første inspirerer du jo til at prøve alt det lækre, for det andet til at overveje om jeg mon ikke selv har nogle opskrifter, der er værd at dele, selv om jeg bare er glad amatør i køkkenet…(Jeg må også erkende, at det der med en ren strikkeblog, det fordrer at der kommer lidt mere af pindene, end der gør hos mig!)

 • Reply Therese 12/12/2007 at 19:59

  Mums ! Tak skal du ha’, så skal der vist bages i weekenden!!! 🙂

 • Reply Malene (Østerbro) 12/12/2007 at 21:02

  jubii…de er kommet…opskrifterne…jeg har haft mundvand hele dagen efter jeg så dine småkager og ikke mindst kriller i fingrene, jeg var klar til at bage dem begge med det vums, så TAAAAK for opskrifter, du er en fryd 🙂
  Kh
  Malene

 • Reply Anne 13/12/2007 at 00:52

  Selvfølgelig gider jeg, Lise, altså når jeg gider og orker 😉
  Og vi vil da gerne kigge opskrifter ovre hos dig også – OG strik!

  Det var så lidt, Therese, go’ bagning…

  Tak, Malene, det er da dejligt at være en fryd her ved juletid 🙂
  Gad vide, om du står i køkkenet på Østerbro med hænderne i dejen og Last Christmas bølgende ud af radioen…

 • Reply Helle K. 13/12/2007 at 09:57

  De lyder bare for lækre de cookies, måske skulle jeg gøre et forsøg, selvom ungerne ikke er de store kagespisere og håndværkeren og jeg ikke ligefrem har godt af det… tak for opskriften og hyggelig torsdag til dig.

 • Reply Britta S 13/12/2007 at 18:37

  De bliver også bagt her i huset i weekenden – mine tænder løber allerede i vand 🙂

  Har du overvejet at lave en kogebog? Fx sådan en her: http://www.tastebook.com/home

 • Reply Anne 14/12/2007 at 13:48

  En bette kage kan man vel altid klemme ned, Helle, ellers kan du da bruge dem til værtindegaver eller sådan noget, altså når du har spist dem, som du har lyst til 😉

  De dufter ganske dejligt, ikk’, Britta?!
  Tak for linket til de “hjemmelavede” kogebøger, Sophie har så tit spurgt, om jeg ikke kunne lave en “Som min mors”-kogebog til hende, måske var dette her en løsning, jeg vil i alle tilfælde lige kigge nærmere på det…

 • Reply Heidi 17/05/2008 at 19:03

  De her cookies er for lækre og stærkt vanedannende….

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.