Lidt af hvert

JULETRÆTTE FØDDER…

17/12/2007

Trætte støvler…

Frøken Juleassistent her er lige kommet hjem fra en laaaang dag med pakker, byttemærker, sirligt indpakkede hemmeligheder og flotte krøllede bånd, og nu trænger hun ikke til andet end en blød sofa og noget at lægge benene op på.

Jeg har korte dage på skolen mandag og tirsdag, så både i dag og i morgen har jeg fået lov at muntre mig med julegaveræs i Silkeborg; der er nok at lave, ikke et minut har man tid til at overveje, hvad pokker man nu skal gi’ sig til, den ene indpakning afløser den anden, jeg er ved at være ret ferm til det, hvis jeg lige må blære mig lidt…

Jeg elsker at være i butikken, kan virkelig godt li’ at småsludre med kunderne, og kan da også godt li’ at lave omsætning, jeg er nok ikke den ringeste sælger, og det hjælper selvfølgelig gevaldigt at jeg selv er boligtilbehørs-narkoman, jeg kan hurtigt finde en stribe gode argumenter for, at man absolut eje den ene eller den anden dims.

Der bliver lidt stille på bloggen i denne uge, først er der et par dage med assistance i t.i.n.g. og bagefter indkøb og madlavning til vores julefrokost på skolen.

Hvordan jeg er kommet til at hænge på den??

Hmmmm, det var vist noget jeg selv satte i gang i et svagt øjeblik…

Jeg bliver nok aldrig klogere…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Dorte Nielsen 17/12/2007 at 21:38

  Nej, det bliver du vist ikke. Og det er jo det jeg kan lide dig for. Jeg har fået mine små grise fra t.i.n.g. og hvor de skønne. Nu venter jeg bare på at juletræet kommer ind, så de kan hænges op. Jeg må arbejde lidt på en troldegren i løbet af næste år. Så jeg kan nyde grisene lidt længere.
  Fortsat god aften Dorte :O)

 • Reply Hanne 17/12/2007 at 22:53

  Du kan sikkert lide den travlhed lidt for meget…..
  Støvlerne ser godt nok lidt trætte ud, så jeg håber du feder totalt ud på sofaen lige nu 🙂

 • Reply Sifka 17/12/2007 at 22:54

  Det er fileme godt, at du har den bløde sofa. God aften og hvile, Anne:)

 • Reply Charlotte Illum Larsen 17/12/2007 at 23:34

  du giver begrebet Juletravlhed en hel ny mening.. jeg har også altid fået rodet mig ud i noget julefrokostmadlavning rundt omkring – ikke i år – og jeg båder nyder det – men savner det også lidt… skidt – det skal nok vende tilbage… er det ikke gamle Møller der siger noget om at den der har evnerne har pligten. Hilsner fra Ærø

 • Reply Sanne B 18/12/2007 at 09:46

  Lige præcis sådan har jeg det når jeg står i venindens garnbutik hveranden lørdag (hvor heldig har man lige lov at være?? En veninde med en freakin’ garnbutik..) Og selv om man har flade fødder og er træt mellem ørerne efter sådan en dag, så er det bare SKØNT!!
  Husk nu også at lade julefreden sænke sig lidt ind i mellem så du ikke ender med falde i søvn midt i ris ala manden juleaften.
  knus
  Sanne B

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 18/12/2007 at 10:13

  Og sådan har jeg det når jeg er med Sy og Rens ( min lokale strik og patchworkbutik) rundt i Danmark til træf og andre arrangementer…Det er så sjovt og man opnår en naturlig form for træthed (smiler her fra ører til ører og ser allerede frem til en Håndarbejdsmesse i Vissenbjerg på FYn itl foråret.
  Så hvilen er díg velundt.

 • Reply Helle K. 18/12/2007 at 12:12

  Inden jeg nåede ned, hvor du fortalte, at du stod for et arrangement på skolen, havde jeg tænkt: “Hun har garanteret fået sig rodet ud i at skulle lave mad et eller andet sted inden jul” og ganske rigtigt Anne er Anne og det er mega-dejligt! God fornøjelse med lange og korte dage – gaveindpakning – madlavning og hvad du ellers har gang i i denne uge.

 • Reply Anne 19/12/2007 at 08:53

  Jeg er ikke så klog, Dorte, men jeg må vel leve med det 😉
  Det er godt at du er glad for grisene, de er nu også så fine…

  Du har ret, Hanne, jeg kan li’ travlhed, meget, måske lidt for meget…

  Sofaen var god, Sifka, til at sove i 🙂

  Jeg kender godt det der med at få sagt nej tak, Charlotte, og så senere opdage, at man nok egentlig har hygget sig vældigt med det de andre gange! Vi må finde en balance…

  Ja, du er heldig, Sanne, mon jeg kan presse Helle til at få klemt lidt garn ind i det ene hjørne, så er t.i.n.g. jo helt perfekt 😉

  En god træthed, Anne, det giver det i alle tilfælde at være på benene i mange timer, men også en glæde og tilfredshed indeni, når man har været optaget af noget, der fylder ens hjerte!

  Ja ja, Helle, du har vist luret mig 🙂
  Anne er Anne på godt og ondt…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.