indenfor, Skrammer og buler

FOTO-STUDIE…

29/12/2007

Foto-studie…

Jeg er simpelthen ved at være så træt at regnvejr og vintermørke, det er ikke bare surt at være ude i, det er også knaldsvært at tage ordentlige billeder i, ja i det hele taget er det bare til at blive gnaven over.

En vindueskarm måtte inddrages, da jeg skulle knipse gårsdagens babystriks fremskridt, på bordet i alrummet får alt et gulligt skær, som jeg bare ikke er ret vild med.

Det ender med at der må investeres i en eller anden lampe, der kan agere ordentlig lyskilde, for blitz, det nægter jeg at bruge!

Uf, koldt og vådt er det ude, jeg prøver at ta’ mig sammen til at bevæge mig ud i verden og handle sammen med de 500.000 andre, der heller ikke rigtigt gider.

Det skal nok blive en fornøjelig omgang…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Liselotte 29/12/2007 at 13:32

  Lyset lige nu er håbløst til billeder, men sådan er det jo gennem hele vinteren, hvor solen alt for sjældent beriger os med sit selskab. Jeg synes altid du slipper smukt fra dine billeder, Anne, så det går nok 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 29/12/2007 at 14:57

  Anne – ved du godt at dagen allerede har tiltaget – 3 minutter – men det er da en start… pludselig bliver det lykke og lyse nætter igen min ven

 • Reply Ulla 29/12/2007 at 15:44

  jeg syntes som de andre at dine billeder er meget fine, men da jeg læste dit indlæg kom jeg i tanke om en af de andre kagepiger havde lavet en kasse til foto, den kan ses på kagedrømme.dk eller der er link til den her http://www.fotostart.dk/forum/viewtopic.php?t=732
  Jeg har overvejet at lave en selv, jeg er så dårlig til de billeder, så måske man kan finde hjælp der.

 • Reply Anne 30/12/2007 at 01:00

  Det var sødt sagt, Liselotte, tak for det 🙂

  3 minutter, Charlotte, ja ja lidt har også ret, og inden vi får set os om, så er det igen de lyse nætters tid!

  Sådan en kasse har jeg også prøvet, Ulla, det er en virkelig god idé, og giver ved lidt øvelse smukke billeder, men jeg tøver alligevel lidt, for “min billedstil” er sådan lidt stemningsbillede-agtig, og ikke så rendyrkede fotos af én ting.
  Jeg har faktisk tænkt meget over det, og kan også rigtigt godt li’ de blogs, hvor der er fotograferet på den måde, det er så enkelt og samtidig meget virkningsfuldt, men alligevel bare ikke helt mig.

  Jeg kan rigtigt god li’ at der ligesom er en gennemgående linie, en rød tråd i ens blog, så for mig er det enten den ene eller den anden slags fotos, og lige nu hælder jeg mest til de mere interiør-agtige, hvis du forstår!?
  Hmmm, måske skulle jeg bare lade være med at tænke så meget over det, og så bruge boksen nu hvor vi mangler dagslys…

 • Reply Ulla 30/12/2007 at 13:05

  Jeg kan nu også bedst lide jeres stemningsblog, så jeg forstår dig udemærket 🙂 men jeg kender det selv med en kage jeg kunne tude over man har brugt 30 timer og så kan man ikke få et ordentlig billede, så måske man bare kunne bruge den til de store håndarbejder, ellers må det ud på havebænken 🙂

 • Reply Anne 30/12/2007 at 13:13

  Vi må ha’ bygget os nogle kasser, Ulla, så vi har til de grå dage!
  Det ville jo heller ikke være så godt, hvis dine smukke kager fik fugt eller regndråber, vel 😉

 • Reply Bettina 08/01/2008 at 22:01

  Jeg ved det, jeg ved det, jeg er sent ude og kan ikke engang fremvise dokumentation. *g* Men i min laaange vej gennem Bloglines stod du for tur.
  Jeg gav min mor (og mig selv) en færdiglavet “lyskasse” til jul – også kaldet “light tent”, når man køber dem på e-Bay. :o) Min mors er så kæmpestor, 80x80x80 cm, at man sagtens osse kan få lidt stemning med ind i teltet. *g*

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.