Mad

SAUCEN, DET VIGTIGSTE AF ALT…

09/11/2007

Gåsefond…

Så er der gang i den sorte gryde igen!

I dag er det fond, der bobler, gåseskrog, vin og urter sender gode dufte ud i alrummet, og forhåbentlig vil den senere på dagen kunne danne bund for en forrygende gåse-sauce, for uden sauce, så er måltidet intet værd, hvis man spørger min mand…

Vi tager lige en Mortensaften i dag, det passer bedre i programmet end morgendagen, der skal både gåse- og andebryster på grillen, og til dem skal vi nyde ristede aspargeskartofter og så et par gode salater.

Ja, og så saucen selvfølgelig!

Waldorf må der til, det er ren retro, men lækkert alligevel, især hvis den laves lidt mere kolesterolvenlig med græsk yoghurt;  i den anden skål skal der være fintsnittet rå rødkål vendt i en lage af god balsamico, frisk appelsinsaft og ahornsirup, der er kogt let ind, vi drysser med tørrede tranebær og lægger sikker også lidt appelsinfileter på.

Mundvand…

Rødkål…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Charlotte Illum Larsen 09/11/2007 at 20:00

  mmmmm så lækkert det er Anne. Vi er inviteret af genboen til Mortens And imorgen – så vi skal bygge hele dagen og så bare bænke os til et godt måltid med gode venner…

 • Reply Helle 09/11/2007 at 21:03

  MUNDVAND!!!! Dit billede af rødkålen, det ku’ forstørres ku’ det 😉

 • Reply Deborah 10/11/2007 at 09:17

  Ja mundvand helt sikkert. Jeg får min gamle far her til et enkelt andebryst – mere traditionelt tilberedt, men også godt!

 • Reply Hanne 11/11/2007 at 00:41

  Det smagte så dejligt Anne, og sovsen var rigtig god 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.