Husdyr

FRESH…

24/11/2007

img_7540.jpg

Aja nægter at drikke vand af en vandskål, hellere tørste end at stikke misse-tungen ned i noget stillestående lunkent vand.

Intet slår en frisk og ny-regnet vandpyt, der kan frøkenen sidde i laaaaang tid og sippe, så stikkes hovedet ned i vaser, så blomsterne knækker og vaserne ind imellem også ender med at vælte; er mulighed 1 og 2 ikke tilgængelige, så maiver man ude foran toiletkummen, indtil der kommer et menneske fordi og trykker på knappen, så et friskt og iskoldt skyl løber ned ad siderne.

img_7536.jpg

I de sidste par uger er der så tilføjet et nyt lille drikke-stunt, nu er det rindende vand fra hanerne, der er øverst på listen.

Små fine sip fra strålen, og også fra bunden af håndvasken, og så må man altså lige op på kanten og sidde og vifte med de små poter, når de er blevet for våde…

Aja…

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Reply Merete 24/11/2007 at 11:45

  Hvor er Aja sød. Jeg har selv en tam papagøje som også drikker vand direkte fra vandhanene. På samme måde som din kat på det første billed.

  Merete, Ramløse

 • Reply Liselotte 24/11/2007 at 11:49

  Katte er nu sjove… selvom vi ikke er de bedste venner 🙂

 • Reply Sifka 24/11/2007 at 12:29

  Skulle hun få lært at åbne for hanen selv, skal I endelig lære hende at slukke igen. God lørdag!

 • Reply Anne 24/11/2007 at 12:56

  Jeg ved godt, at du ikke elsker dem, Liselotte, men du bliver bedre, kan jeg mærke 😉

  Du siger noget, Sifka, det må da kunne lade sig gøre at lære hende at skubbe pinden op og ned!
  Aja er jo selvfølgelig tæt på at være verdens klogeste kat 🙂

 • Reply Fríða 24/11/2007 at 13:07

  hihi, den kender jeg sgu! jeg har efterhånden haft en del katte, og jeg synes de der petite, damede, trefarvede hunkatte er de mest sjove, og bedst begavede. de udgör også de bedste killingemödre og deres killinger bliver til nogle rigtig gode familiekatte. forresten har hun næsten helt nöjagtig det samme farvespil i pelsen som min.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Tina Poulsen 24/11/2007 at 13:19

  Hahaha helt ligesom vores missekat 🙂 hun vil kun drikke af vandstrålen fra en vandhane!! Så hun pisker efter os, hver gang vi nærmer os en vandhane, enten på badeværelset eller i køkkenet 😉

  Sjove er de altså nogen gange!

 • Reply kagekonen 24/11/2007 at 13:37

  Hvor er det dejligt at se, at vi ikke er de eneste med en “frisk-fra-hanen” elskende kat. Vores gamle store hankat har det også med at stille sig og miave rigtig højt, når han er tørstig og der bliver ikke ro før end hanen er åbnet…

 • Reply Anne 24/11/2007 at 13:39

  Hov Merete, du var røget til “godkendelse”, derfor dukker din kommentar først op nu, velkommen her.
  Vi må hellere lade fugl og kat drikke hver for sig, tror du ikk’?!

  Frida, Aja har endnu ikke haft killinger, men mon ikke snart det er hendes tur til at prøve, det er hun næsten nødt til, når du nu skriver at de er så gode misse-mødre.
  Hendes farver er fine, jeg elsker den måde hendes ører ser ud på, skarpt afgrænsede røde…

  De er sjove, Tina, vi får mange gode grin af vores to hus-tigere…

 • Reply Hege 24/11/2007 at 20:01

  Sånn drikker våre katter også. Og så drikker de fra alle glass de måtte finne rundt om i huset.

 • Reply Sanne B 24/11/2007 at 20:01

  Guuud, jeg troede kun det var mig der havde sådan en tosset kat. Vi er mange kan jeg se.
  Ludwig topper dog unoderne med at vække mig midt på natten, så jeg pænt kan følge ham ned af trappen, bruge 5 minutter på at kigge på at han spiser (han har stadig ikke regnet ud, at jeg står og sover op af dørkarmen) og så lukke ham ud af terassedøren. Herren bruger IKKE sin kattelem om natten. Mønsteret gentager sig når han vender hjem 1 time senere (hvor jeg er faldet godt i søvn igen). Her dog med omvendt fortegn. Han hyler nede i gangen til jeg står op, går ned og åbner for vandhanen, venter på at han drikker (stadig sovende op af dørkarmen), for til sidst at følge ham pænt op i seng hvor han sover mageligt i min fodende, resten af natten.
  Jeg takker forsynet for mit gode sovehjerte.
  knus
  Sanne B

 • Reply Deborah 25/11/2007 at 09:25

  Nej en dejlig misling! 🙂 Jeg har hørt den før, både hos hunde og katte! Tak for de dejlige fotos!

 • Reply Laila 25/11/2007 at 11:36

  Jeg ved heller ikke hvorfor jeg overhovedet skifter vandet i katteskälen.

  Det allerbedste vand er det der stär i vandkanden ude pä altanen. Jeg er evigt bekymret for om hun nu kan fä lirket hovedet ud igen…

  Laila i Schweiz

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 25/11/2007 at 15:29

  Her i huset drikkes af den kande, hvormed Eddie vander vores blomster…altså kun kogt vand..vores Mio kunne IKKE nedværdige sig til at drikke vand af hundens vandskål næ fy da 🙂

 • Reply Anne 25/11/2007 at 16:09

  Der tegner sig altså et billeder her!
  Stort set ingen katte drikker af deres vandskål, måske vi skulle lave sådan nogle mini-vandautomater, som køerne har, der hvor de kan få friskt vand ud efter et tryk med mulen…

 • Reply anne(den anden af slagsen) 26/11/2007 at 12:37

  Hvor er hun morsom, sådan en havde jeg også engang – altså en der kun drak vand af hanen. Ham den store fed blå vi har gående rundt, han drikker helst kold kaffe, ungernes mælkerester og gammelt vand, men han er altså også en virkelig mærkelig kat.

  Jeg havde også engang en flerfarvede hunkat, en tortie. Hun var altså også en fantastisk missemor, så lad dog Aja då den fornøjelse også…..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.