Strik

BLIND-STRIK…

20/11/2007

Mørke-strik…

Jeg kunne mærke, at der skulle mere end saltbomber og heksehyl til at holde mig vågen til endnu en julefilm med Krumme, jeg kunne mærke, at der uden anden underholdning end det, ville blive set film gennem lukkede øjenlåg i dag.

Cobblestone kunne ikke komme med, den var for stor, og der skulle nok også en anelse lys til at få strikket de forkortede på en ordentlig måde, det gik ikke med hulmønstrede tørklæder eller ponchcoer med vendestrik, der måtte automat-strik i rundgang til, når der nu skulle strikkes i mørke…

Og det kom der så, fin lille pigevest med perlestrik som kant og så ellers bare rundt og rundt og rundt!

Måske kom jeg alligevel til at lukke øjnene et kort sekund, for det ene øjeblik var julemanden i selskab med Krumme og det næste øjeblik lå han død på en sofa på et skummelt loft?!

Skete alt det, mens jeg bare lige blinkede…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 20/11/2007 at 21:35

  Jeg ved det ikke Anne, for jeg har ALDRIG set de der krummefilm, endnu har jeg børn tilgode der kan se ideen i dem. Jeg nøjes med Min Søsters Børn, men det kan man da også godt skulle hjælpes igennem med lidt automatstrik.

  Den ser fin ud, sød farve. Sådan en natur går man aldrig galt i byen med, den kan de fleste små piger bruge.

  Nu kan du så glædes over at der er uger til næste gang.

 • Reply Helle K. 21/11/2007 at 08:49

  Nå ja nogle blink tager længere tid end andre 😉 Jeg synes altså, at Krummefilmene er ok til en slapper. 🙂

 • Reply Julie 21/11/2007 at 09:29

  ER JULEMANDEN DØD??? Hvad er det, du siger, kvinde??!! Vil det sige, at mit julespil ikke kommer i spil i år, at Tivolituren på fredag med ungerne er aflyst – at julen simpelthen har ligget død på en sofa i ihvertfald 12 timer uden min viden????? Jeg forventer en snarlig opklaring på det her kæmpestore spørgsmål….på forhånd tak!!
  Nå, min Cobblestone-pakke er netop frigivet fra toldvæsenet efter 11 dage (!!!), hvad fanden har de mon lavet med mit garn – og så i disse julefrokosttider…..??!!
  God dag,
  KH Julie

 • Reply Anne 21/11/2007 at 10:41

  Bare “rolig” Anne, de skal nok få smag for Krummerne, og egentlig er de heller ikke så værst, jeg har bare set dem utallige gange!

  Det var et laaaangt blik, men jeg slog lågene op igen, da drengen ved siden af mig kom med et højt forskrækket råb – ja han fik da også mig gjort forskrækket 😉

  Rolig, Julie, fortsat bare jule-tiltagene som planlagt, Yrsa og Krumme serverede magisk julegrød på slaget tolv, og den døde vågnede op og var så godt som ny 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.