Bloggen, Lidt af hvert

GLÆDE OG VARME…

11/09/2007

Hos Sifka og Dorthe er jeg nomineret til at være en Schmooze-blogger, og det er jeg rigtig rigtig glad for.

Jeg arbejder stadig med at blive bedre til at få lagt de kommentarer, forsøger at sprede dem med rund hånd, der hvor jeg lægger min vej forbi, og synes også, at jeg får det gjort nogenlunde hæderligt, men der er også mange sider jeg runder, hvorfra jeg drager afsted igen uden at ha’ givet lyd…

Jeg læser mange blogs, det griber jo om sig, det skidt, og allerhelst ville jeg lægge en gennemtænkt og velovervejet kommentar til alle de indlæg, der rører noget i mig, men det når jeg ikke, der sker så meget rundt omkring.

Folk viser så mange smukke stykker håndarbejde frem, laver lækker lækker mad, gør sig kloge tanker om små og store ting i livet, deler deres glæder og sorger med os andre, nogen hudløst ærligt, andre med forbehold.

Jeg elsker det hele, og nyder, at der er så meget godt at opleve i blogland, der er føde til både kreative hænder og åndeligt tankemylder…

Jeg nyder at lægge små hilsner og kommentarer rundt hos jer andre, jeg varmes ved de venskaber, som dette også har bragt med sig, og så sætter jeg stor, virkelig stor, pris på alle de kommentarer, der lægges her hos mig.

Bloggen ville på ingen måde give mig den samme glæde, hvis der ikke var noget ping-pong, jeg synes, at det er kommentarerne og reaktionerne på disse, der gør dette til et levende og dynamisk sted, det ville blive kedeligt uden.

Der er selvfølgelig intet krav om kommentarer, man må læse det man lyster og så bare suse videre, sådan skal det være, men  jeg glæder mig over hver eneste, der efterlades, meget endda!

Jeg vil tillade mig at springe over nye nomineringer, så mange fortjener, mange har også allerede fået, jeg vil i stedet bruge tiden på at lægge nye og hyggelige kommentarer rundt omkring, og håber på, at andre vil gøre det samme…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply fisker & fernández 11/09/2007 at 15:42

  Jeg kan bestemt nikke genkendende til dit indlaeg. Sjovt nok er jeg en fast laeser her, men har aldrig kommenteret herinde, men alt det her Schmooze-blogging og debatering har faaet mig paa lidt andre tanker; alle bliver jo netop glade for en enkelt kommetar i ny og nae, noejagtigt som man selv goer.

  Anyways, jeg nyder at se dine smukke billeder og laese om dine spaendende haandarbejdsprojekter. Jeg haaber paa, at de en skoenne dag har givet mig tilpas inspiration til at komme i gang med smaa, kreative noerklerier igen 🙂

 • Reply Anne 11/09/2007 at 16:01

  Ja se det navn er ikke set før her på bloggen, men jeg ved vist hvem du er, noget med flytning til Spanien og indfødt mand og sådan, jeg må forbi og kigge, når jeg er færdig her!
  Tak for din kommentar og dine roser for billeder og håndarbejde, jeg ville elske at være inspirator på tiltag af den slags, så lad mig lige vide, når det nu kommer over dig igen.

  Det er hyggeligt at vide, at du også læser med, mon det så ikke er dig, der viser sig som hits fra Spanien?!

  Tak for ordene i dag, og så håber jeg du lægger én en anden dag igen, for som du ganske rigtigt skriver, så er vi nok alle glade for en enkelt kommentar i ny og næ!

 • Reply Karen S 12/09/2007 at 13:05

  Jeg synes, du er god til at smooze!!! Og samtidig skriver du så inderligt og dybt og fotograferer med sjæl og hjerte. I det hele taget føles det som at besøge dig sådan “rigtigt”, når jeg besøger din side… Jeg tror du er ligeså varm og god og rar og mangeartet, som du tager dig ud herinde (på alle de gode måder!)

  Kh Karen S

 • Reply Anne 12/09/2007 at 16:59

  Uha, Karen, mon jeg kan leve op til dit billede af mig?
  Jeg vil gøre mit bedste, og jeg er super glad for og rørt over de søde ord, du skriver til og om mig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.