Lidt af hvert

AAARRRGGGHHHH…

14/09/2007

Så blev weekenden ellers skudt i gang med en råbende og vrælende forældre i telefonen, jeg blev skældt hæder og ære fra, og måtte også lægge ører til ord, der i alle tilfælde ikke var ret børnevenlige.

“Sjovest” var det, at det der blev raset over, var nogle aktiviteter, der på ingen måde havde noget med mig at gøre, jeg havde ikke planlagt ej heller været til stede!

Men bevares, én skulle det selvfølgelig gylpes ud på, raseriet…

Og som om det ikke var nok, så skal vi i aften til et stort klassearrangement for elever, søskende og forældre i Amandas klasse, sensommeraften ved bredden af Bølling Sø med bålmad, vilde lege og hygge, og nu ligger Amanda så med feber – akke ja akke ja!

Mor her må afsted alene, for jeg er en af forældre-rødderne i år, og ansvarlig for løjerne, så afsted med mig til hu og hej; det bliver vel egentlig bare lidt som en forlængelse af skoledagen, for lige netop i dag har jeg i forvejen været sammen med alle ungerne til en gang istidslandskabs-byggeri.

Om jeg er kortluntet og pms-agtig i dag??

Hmmm, narj ikk’ ret meget, men den der gang skæld ud, den fik mig da lige ud af balance for en stund…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Hege 14/09/2007 at 18:14

  Noe så ergerlig. Sånne utflukter er jo bare morsomme når ens egne unger er med. Det er jo derfor og for dem man gjør det. Og så på en fredag. Kan nå det være nødvendig? Jeg føler med deg.

 • Reply Liselotte 14/09/2007 at 19:32

  Øv for den, men sådan er det nogen gange. Så kommer man af vanvare i skudlinjen og bliver ramt, inden man får en chance for at flytte sig 🙁

  Forhåbentlig bliver aftenen god 🙂

 • Reply Anne 14/09/2007 at 21:38

  Det blev en dejlig aften, Hege, jeg skulle bare lige afsted.
  Jeg kender alle børnene så godt fra skolen, så det blev bare lidt lige som en udvidet skoledag, og det var hyggeligt nok!

  De skød med skarp, Liselotte, det kan jeg love dig, og jeg nåede ikke at se det komme!
  En time i haven og derefter en aften i godt selskab har heldigvis dæmpet irritationen 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.