Lidt af hvert

endnu en test af billedstil

29/08/2007

gul blomst

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Kathrin 29/08/2007 at 22:09

  Hei! Jeg er en fersk leser av garn og gastronomi. Så lekker din nye blogg er! Jeg visste ikke at det var noen link mellom deg og Liselotte, men det var da jeg leste Liselotte’s blog nå, at jeg kjente igjen bildene dine fra link på hennes side. Er dere familie? Eller venninner? Jeg gleder meg uansett over å lese deres begge’s blogger. Jeg har dere begge to blandt mine absolutte favoritter! =))) Dere skriver så levende og herlig, akkurat sånn liker jeg det.

  Kommer snart igjen.

 • Reply Anne 30/08/2007 at 07:43

  Tak for alle roserne, Kathrin, det er dejligt at du synes om mine skriblerier!

  Liselotte og jeg har lært hinanden at kende gennem vores blogge, og jeg vil da mene, at man godt kan kalde os veninder, vi nyder hinandens selskab og er gode til at finde på sammen, både unoder, fjollerier og kreativiteter.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.