Lidt af hvert

BLIVER JEG MON KLAR…

13/08/2007

På fredag har jeg min første studiedag på Nørre Nissum Seminarium, meritlærer-studiet venter, lige nu kan jeg slet ikke forholde mig til det, der er for mange andre ting, der har fået lov at fylde og bare det at komme i gang på jobbet igen er såmænd mere end rigeligt.

Jeg har ret blandede følelser omkring mit nye liv som deltidsstuderende, bliver nervøs for, om jeg kan håndtere at ha’ fuldtidsjob og samtidig være en velforberedt studerende?!

Mange af mine nærmest og mine kolleger spørger selvfølgelig i disse dage, om jeg glæder mig, og det gør jeg vel, men har svært ved at flippe helt ud af glæde og spænding, for jeg ved jo reelt ikke, hvad der er i vente…

Sidst jeg var studerende var jeg mor til en teenager og to små tumlinger, havde en mand der arbejdede rigtigt meget, en hund der skulle passes, madlavning, vask, rengøring og så videre og så videre, det var såmænd hårdt nok.

Denne gang er jeg mor til 2 præ-pubber, har en mand der arbejder rigtigt meget, en hund der skal motioneres, hus, have, ditten og datten OG et krævende job!
Hva’ finken er det jeg har kastet mig ud i???

HJÆLP – jeg er lige ramt af 5 minutters panik-og præstationsangst…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.