Lidt af hvert

JUST MY LUCK…

19/07/2007

For lææææænge siden kastede jeg mig ud i at strikke en brun vest, som skulle være en kopi af min mintgrønne af slagsen fra NoaNoa.
Det gik egentlig ganske godt, i alle tilfælde med at strikke ryggen, så var det lige som om, at lysten forsvandt, for det mørkebrune garn “slugte” hulmønsteret, som jeg for øvrigt også havde lidt problemer med at tilpasse.

Den røg i glemmeskuffen, og er ikke kigget til i indeværende år…

Connie
fik strikket sig én, der bare blev rigtig god, og da jeg så det, tænkte jeg selvfølgelig meget på den halve, jeg havde til at ligge i skuffen, men jeg tog den nu ikke frem.

Vesten vil jeg stadig gerne ha’, garnet er i skuffen, brunt kan man vel altid bruge; på den anden side, så kunne man jo også strikke den i noget lilla/støvet gul/gråt, der kunne passe det dette efterårs farver?!

No matter what, nu er der en totalt brugbar opskrift printet ud, med lidt mere ærme, men det er så fint så fint, jeg er topklar til vest!

De der andre projekter i linket herover, hmm, halstørklædet blev da færdigt, men Anorak ligger også i glemmeskuffen, den var så bred i det, jeg kan vist lige så godt trævle den op…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Anonymous 21/07/2007 at 18:24

  Hejsa

  Den bluse er lige, hvad jeg har ledt efter, men jeg kan ikke finde den hos Garnstudio. Har du et nr. på den? Hilsen Gitte

 • Reply Anonymous 21/07/2007 at 18:35

  Hej igen

  Har endelig fundet den.

  Hilsen igen Gitte

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.