Lidt af hvert

BARE 3 SOMRE…

06/07/2007

Sophie har vi haft længe, men i vores store have er det kun 3. sæson vi kører på.
Vi er nået langt, synes vi selv, men der er stadig drømme at forfølge og planer at lægge.

Vi kæmper en brav kamp mod naturen, som vælter ind over os fra højre, og vi må vist snart finde en løsning, for et er at luge i egen have, noget andet er at luge derude, hvor vildskaben hersker.
Egentlig burde man ikke brokke sig over at ha’ naturen som nabo, men lige på det her punkt, der er da altså lidt anstrengende…

Men inde i haven, der er der trimmet, ikke for meget, men sådan tilpas; Torben mener, at det må være kolonihavestil vi kører her, det er vist noget, han har læst i et dameblad.
Hvis kolonihave-stil er gode “gammeldags” stauder, små afdelinger med hygge og læ, et enkelt haveskur, jordbær og hindbær, afskæringsbede, drivhus og et smældende dannebrog, så er det fint med mig.Jeg bruger timer derude, og jeg gør det med glæde, for jeg finder ro og får tænkt mange gode og konstruktive tanker, mens jeg luger og nipper.
Farverne og duftene er balsam for sjælen, og krydderurter, bær og drivhusafgrøder er til glæde og gavn for mave og humør.

Jeg har brugt lidt af formiddagen derude, og vil lige snige mig til en time mere, men så skal der vist pakkes fødselsdagsgaver ind, og også lægges lidt tøj frem til den ferie, der venter lige om hjørnet…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply anne (den anden af slagsen) 06/07/2007 at 13:25

  Der ser dejligt ud der i din have.

  Vores fylder 6 somre i år, og for første gang kan vi ikke se ind til naboen. Det føles godt og syner smukt.

 • Reply Anne 06/07/2007 at 14:23

  Ja vi venter også på den dag, hvor vi kan gå lidt mere i fred, der er mange der stopper og kigger, og det er da ikke altid lige sjovt!

  Men bortset fra det, så er haven så skøn!

 • Reply Helle Holst 06/07/2007 at 16:04

  Øjjj hvor er jeg misundelig. Jeg havde også gerne brugt et par timer i vores have i dag men her har vi haft regn fra morgenstunden – og det ser ud til at fortsætte resten af dagen.
  Måske du vil bytte lidt tørvejr med et par store træer fra 1940´erne??:o)

  Stort tillykke med Sophie; Håber at I får en dejlig tex-mex aften og en vidunderlig ferie.

  Kh. Helle

 • Reply LUL 09/07/2007 at 21:41

  Må jeg have lov at spørge hvad den andensidste blomst hedder? Den lilla, småblomstrede, ikke lavendelen. Jeg har nemlig fået den af en veninde som lille bitte plante -og hun ville ikke fortælle mig havd den hed! 🙂

 • Reply Anne 16/07/2007 at 16:56

  Selvfølgelig må du da spørge om det, Lul, det er en kæmpe-verbena 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.