Lidt af hvert

TROFAST…

26/06/2007

Jeg strikker nærmest ikke, ej heller får jeg øvet mig på strapudemaj, hækling er ikke på tale og lugning klares med hakken, jeg har stadig ømme og hævede fingre.

Men når jeg fatter strikketøjet 10 minutter om dagen, så er det det samme, der strikkes på hver dag, Zebra/Riddertrøjen vokser stille og roligt, og mangler nu kun det sidste ærme, jeg er trofast mod striberne…

Den bliver så fin, og jeg havde glædet mig meget til at den skulle foræres til naboens lille dreng, da han blev tre i går. Men med de pølser, der stritter for enden af mine arme i disse uger, der er der ingen turbo-strik, og han må vente lidt med at føre sig frem på ridderlig vis.

Men pyt, han går sikkert ikke og længes efter en hjemmenørklet uldtrøje, han er glad og tilfreds, hvis jeg kan ryste op med en bil eller to, når vi skal spise fødselsdagsmiddag hos ham i morgen…

Det føles meget underligt at være så non-produktiv, underligt og trist, og jeg håber, at det snart vender, jeg skal til læge på torsdag, og håber, at hun kan gi’ mig et skud et-eller-andet, der kan ta’ ømheden.

Og så må jeg nøjes med at strikke en pind eller fem om dagen på zebra’en, og så glæde mig over, at jeg valgte at strikke den i rigelig størrelse, så han ikke når at vokse fra den, før jeg bliver færdig…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Annette 26/06/2007 at 17:46

  En skøn lille trøje Zebraen – den er værd at vente på….

 • Reply Ella 26/06/2007 at 19:19

  Godt, at du snart skal ses af lægen – det dur jo ikke at fingrene ikke vil lystre dig 🙁

 • Reply Anne 26/06/2007 at 20:33

  Den er en klassiker, den Zebra, mon ikke også Sebastians søster skal begaves med en på et tidspunkt 🙂

  Ja, Ella, det er goddt, for det gør altså ikke rart dette her!

 • Reply Charlotte Illum Larsen 26/06/2007 at 20:44

  Jeg får helt lyst til at strikke en mere… den er vidunderskøn

 • Reply Liselotte 26/06/2007 at 21:33

  Anne, du må snart forbi til lidt forkælelse – jeg glæder mig over, at du gider 🙂

 • Reply Anne 26/06/2007 at 21:44

  Jeg er der lige om lidt, Liselotte, og så kan du strikke, mens jeg kigger på 🙂
  Jeg kan jo altid klø hundebassen bag ørerne og skrive nogle af alle vores geniale idéer ned, ikk’!

 • Reply Liselotte 26/06/2007 at 22:50

  Jow for dælen – det bli’r næsten som at have privatsekretær. Det gider jeg godt 😉

 • Reply MONA 26/06/2007 at 23:28

  Hej Anne.
  Jeg føler med dig, det er ikke
  sjovt når det gør ondt i fingerne:-)) Sådan har jeg også haft det et stykke tid:-))
  Jeg har fået akupunktur, det har taget smerterne og fingerne er blevet meget mere bevægelige:-))

 • Reply Dorthe 27/06/2007 at 17:24

  Hej Anne
  held og lykke med dine fingre, jeg tror også mere på akupunktur end lægen.
  pøj-pøj
  Dorthe

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.