Lidt af hvert

MORGENMØDE..

29/06/2007

Der må en stor portion boller til, når 16 sultne børn kommer forbi til morgenmad, de tager godt fra, gør de, i alle tilfælde, når der er lunt og nybagt brød i kurven.

Jeg klarer bollerne, og så har de selv sørget for at fordele tilbehøret imellem sig, og kommer lige om lidt slæbende med både ost, pålægschoklade, marmelade, juive, kakao og hvad de ellers har bestemt sig for, at der hørte til på et godt morgenbord.

Jeg glæder mig til de kommer, glæder mig til at vi sammen skal blive klar til at få ferie…

SENERE

De kom hurtigere end forventet, men det gjorde nu ikke så meget, for hvem kan andet end glæde sig over en glad og jublende flok, der kommer væltende ind ad døren!

Vi hygger os, snakker ferieplaner, drikker kakao og enkelte såmænd også kaffe, vi kigger billeder og video fra vi startede sammen i børnehaveklasse for snart 5 år siden.
Nugga bliver klappet skaldet, og kasserne med Playmobil er spredt i hele arbejdsværelset, Buzz underholder en lille flok ovenpå, og et andet slæg har fundet ro i havehuset, der snakkes vist hemmelig drenge-snak, pigerne har i alle tilfælde ingen adgang.

Jeg synes, det er en gave, at jeg har fået lov at følge den samme børneflok i så lang tid, og glæder mig også over, at jeg følger med dem op i 5.klasse, måske endda også 6.

Lige om lidt går vi op på skolen til alle de andre ferie-hungrende børn og voksne, vi vil skråle med på Livstræet og Ferie-ferie-ferie, vi vil gi’ en masse kram og så ellers glæde os over, at der nu er 5 uger, hvor vi selv sætter dagsordenen.

Jeg skulle hilse fra dem alle og ønske go’ ferie…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Helle Holst 29/06/2007 at 15:42

  Rigtig god ferie Anne! Håber at dine 5 ugers frihed bliver fyldt med skønne oplevelser og at vejret arter sig:o) Selvom der er laaaang tid til min ferie så vil jeg også gerne ud i haven når dagens dont er overstået.
  I dag holdt skyerne tæt lige indtil vi kom hjem – og så har det regnet lige siden. HURRA!:O)

  Kh. Helle

 • Reply Lene 29/06/2007 at 15:56

  tak i lige måde, og hvor jeg dog elskede at køre ind til skolen den sidste skoledag og være med til sangen i skolegården. ferie-ferie er en herlig sang.
  Nå men det er et overstået kapitel indtil jeg bliver en emsig mormor/farmor som vil med poderne i skole 😉

 • Reply lifeondyssen 29/06/2007 at 20:36

  Tak i lige til dem alle .. uhh jeg ville også gerne have 5-6 ugers sommerferie det er da noget man ville kunne mærke ..sangene hører jeg herhjemme herligt !!
  Dejligt at læse at du nyder dit arbejde og glæder dig til I starter op igen !!
  Nyd din fredag aften:o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.