Lidt af hvert

KOFFEIN-FRI…

20/06/2007

Det er lige før, at jeg får abstinenser, min kaffeindtag ligger på nul i dag!

I morges var der ingen mælk, sur røv, jeg glemte at ta’ noget med hjem i eftermiddag, sur røv, manden udsatte hjemkomsten med varer fra supermarkedet, sur røv, jeg ville ta’ en kop te i stedet men løb tør for gas, sur røv, og da manden så endelig, sådan for 5 minutter siden, kom hjem og blev bedt om at skifte gassen, så fortalte han fanden-fløjte-me’ at han ikke havde været oppe og bytte den reserveflasken, der desværre var tom, RØV!

Kan man mon koge vand i en mikroovn??
Eller skal jeg mon bare gå i seng??

Jeg er ikke kaffoman, men jeg elsker at få en ekstra god og brændende kop her et stykke henne på aftenen, med masser af varm mælk, i dag fik jeg ingenting, ja ikke andet end en lang næse!

For en god ordens skyld tilføjes lige, at jeg såmænd sagtens selv kan skifte gasflasken, bare ikke lige i dag, hvor en hæk-lugnings-forkrøblet-lænd ikke ville kunne holde til at løfte gasflasker op og ned ad det dertil udgravede hul under terrassen.

Men egentlig var det jo også lige meget, for der var jo ingen gas, vel Torben…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Sylvia 21/06/2007 at 00:00

  ….og når man vet at man ikke kan få, da blir man enda mere besatt på det!
  Håper det blir ordnet til i morgen….for din skyld!

 • Reply Dorte 21/06/2007 at 13:04

  Selvfølgelig kan du koge vand i mikrobølgeovnen ! Man kan lave en glimrende neskaffe på den måde …. det er i hvert fald bedre end INGEN kaffe !

  kh Dorte

 • Reply susanne v 22/06/2007 at 12:42

  næhhh NU har jeg aldrig!! Er dte ikke kun her hos os at der kan stå en tom T O M – gasflaske så man midt i aftensmaden ikke kan få blus længere – herligt at læse – troede kun det var sådan noget der kunne ske her hos kaos-familien nummer 1!! ja undskyld det er jo ikek for at være skadefro men bare dejligt at vide man ikke er ene om den slags !!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.