Lidt af hvert

I RÅ MÆNGDER…

15/06/2007

Jeg har været på rov imellem bondens korn, hvor blomsterne står i hundrede-, ja sikkert tusinde-, vis; jeg har plukket alle dem, jeg havde lyst til, for der er nok til alle de, der skulle ønske sig en buket af de lysende blå.

Jeg nød at stå der i vinden, med lærken svævende over mig, der var stille og luftigt, det gav et lille, men meget tiltrængt, humørboost.

Jeg er i det sureste hjørne i dag, gnaven og utilfreds, irritabel og grådlabil, og har lyst til at råbe et eller andet grimt og meget højt…

Der er ingen særlig grund, ikke andet end alt det sædvanlige brok over vrængede præ-pub-piger, en fældende hund, meterhøje stakke af vasketøj, rengøring og oprydning efter andres udskejelser, en fraværende mand, gabende tomme køleskabe, spredte aviser, et stinkende afløb og alt for lidt tid til det jeg gerne vil.

Jeg er sur, er jeg, muggen og knotten, og det tror jeg så bare lige, at jeg bliver ved med at være, mens jeg svinger rundt med rengøringsmidler og en hvæsende støvsuger.
Jeg trænger vist bare til at være rigtig sur, og der er heldigvis ingen hjemme, der kan føle sig generet af mine lynende øjne og stramme mund, og heldigvis heller ingen, der behøver at høre alle de hedenske udgydelser, der flyder fra min mund.

Og når jeg så er færdig med at være en sur halvgammel kælling, så vil jeg glæde mig over den store smukke buket kornblomster, der står og lyser derinde på bordet…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Tina 15/06/2007 at 11:45

  åhh hvor jeg elsker kornblomster!!! De minder mig sådan om min barndom, hvor veninden og jeg,hver sommer plukkede favnefulde af disse smukke blomster!! :):) NU ser jeg dem bare aldrig mere. Her i mit område har jeg ikke set dem længe… desværre.

 • Reply Sylvia 15/06/2007 at 12:10

  Jeg kjenner meg så godt igjen! Å rydde og vaske (etter andre) er drepen, når man helst vil sitte i halvskyggen med et håndarbeid, en god kopp kaffe og litt kake til kos.
  Jeg har sittet her litt for lenge i dag, og nå MÅ jeg bare, jeg også. Husk, du er ikke alene, hi hi…..
  GOD HELG!

 • Reply HANNE 15/06/2007 at 12:53

  🙁
  Hvad kan jeg gøre? Er det i dag du skal bortføres til loppeboder og lækker is???

 • Reply anne (den anden af slagsen) 15/06/2007 at 12:55

  En imellem er det jo bare ikke noget så befriende, som at være sur og tvær, det skal man ha’ lov til.
  Der findes da forhåbentlig ikke mennekser der altid er evig glade og smilende, de kan jo aldrig mærke hvor dejligt det er at være glad, hvis deres sindstilstand ikke ændre sig.
  Jeg tror på at et godt mukkeri er sundt, og skal der råbes lidt af nogen eller noget så er det heller ikke nogen skade til.
  Jeg er vild med mennekser med kant, og denne kant får man altså kun af at indeholde alle følelserne.

  Skønne blomster – ren dansk sommer.

 • Reply Sifka 16/06/2007 at 01:13

  Tror du at det er en virus 🙂
  Har du lyst til råb, så råb.

 • Reply Karen S 16/06/2007 at 11:00

  Man skal skule og mule og skumle en gang i mellem! Det har man lov til. Godt at kornblomsterne står og spreder blå skønhed til pauserne i skumleriet 😉

 • Reply lifeondyssen 16/06/2007 at 21:43

  Go ahead vær sur og utilfreds og grådlabil .. er det ikke skønt at der også er plads til al det !!
  Endnu bedre du kan gøre det helt alene .. heldigvis for dine omgivelser ;o)
  Bare at kronblomster gjorde dit humør bedre i løbet af dagen :o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.