Lidt af hvert

HVAD MON DE PØNSER PÅ…

30/06/2007

I skummelt ledtog med deres farmor har pigerne købt en megafon, en ordentlig moppedreng, der kan råbe hele byen op, måske også nabobyen med.

Sammen med råbe-monsteret havde de også erhvervet en pakke tyggegummi-smøger med “røg-effekt”, hvad mon de har gang i, en ny leg eller??

Måske hedder den “Brøndby-fan”, det ville være et udemærket tillæg til et af Amandas tidligere påfund, “Negerbutik”, hvor en hel masse bælter, ure og mobiltelefoner blev bredt ud på et tæppe og så blev falbudt til Special price for you, my friend!Butikslegen kom også til at lægge beslag på et par af barnets håndarbejdstimer, hvor hun syede en smart stof-anordning med snore, så hun kunne nøjes med at hive opad og samle hele møget i et snuptag, hvis man nu skulle løbe fra panserbasserne, der ikke tillader strand-salg…

Vores piger er ikke som præ-pub-piger er flest, men det er på den gode måde, synes vi, vi elsker nemlig, at de gider at lege stadigvæk, og deres påhit giver os tit en ordentlig griner.

Måske skal megafonen fyres af, når regnen stopper, men en ting er helt sikkert, det skal ikke være i nærheden af moderen, der døjer lidt med ømt hår efter en festlig sommerferiefrokost på skolen i går…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Maria 30/06/2007 at 15:54

  Sikke nogle frisk tøser!
  Glædermig til at høre hvilken leg de fandt på… Måske skal de være strejke vagter (as in… “hva’ ve’ vi ha’.. “etc)..

 • Reply Linda 30/06/2007 at 23:52

  Åhidr!!!! Special prize for you, my friend! og så de der dingledingle trommer :o)
  Fantasi er en god ting at give videre, og frimodighed, livsglæde….
  kh Linda

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.