Lidt af hvert

HR. AUSTIN…

12/06/2007

Nu har jeg gennemtrawlet rosen-sider på nettet, bladret igennem alle mine havebøger og de mere dybdegående rosenleksikons, og rosen fra i går er hermed udråbt til en “Charles Austin”.

Den ligner rigtigt meget, og beskrivelserne af udseende og duft passer også, så indtil andre siger andet, der er det nu en Charles!

I den ene af bøgerne står der, at der findes en nyere sort, der hedder “Grace”, som et lidt lavere i væksten, måske er det sådan en, altså en hun i stedet for en han, men det må tiden og vækstsæsonen vise…

Mit sorte hul omkring den mystiske rose i mit bed fortæller mig én ting:

Hukommelsen er ikke hvad den har været!!!

Engang skrev jeg intet ned, alt blev lagret i hjernens krinkel-kroge og kunne hentes frem i løbet af et split-sekund; jeg havde ingen kalender, ingen telefonliste, ingen nedskrevne noter om have og strik, jeg huskede bog- og filmtitler fra langt tilbage og glemte aldrig aftaler eller møder.

Sådan er det ikke mere, stress har gjort det af med den kompetence, eller i alle tilfælde dæmpet den betydeligt, for jeg husker stadig vældigt godt, bare ikke godt.
Jeg har en god og fyldig Moleskin, der er med til at holde styr på dagligdagen, jeg må ha’ mig en til havebrug!

Hvordan kom du til at bo i mit bed, Charles Austin…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply anne (den anden af slagsen) 12/06/2007 at 16:52

  Charles Austin er absolut et godt bud, i så fald vil jeg råde dig til at klippe den ned til mindst halv højde for at undgå at den bliver for ranglet. Den er i princippet ikke remonterende, så dette kunne give dig et hint.

  Ellers ville mit bud ha’ været Cressida. Her er stænglen store og tykke fra basis, og giver en rugossa-ligende busk. Blomsterne er store men med et spinkel look. Den er skålformet og fyldt med rynkede kronblade.

  Farven er blød abrikos-lyserød i centrum. Den dufter af sart myrra.

  uanset hvad, så er det en fin rose. jeg har en hvid som jeg ikke kan lokalisere, den er købt for at være blå. Jeg tror det sker, at planteskolerne får bytte lidt om på navene.

 • Reply Sifka 13/06/2007 at 00:19

  Ja ja, og pludselig en dag kan du ikke finde Moleskine’erne 🙂

 • Reply Angelika 13/06/2007 at 20:31

  Du er ikke blevet daarligere til at huske – din hjerne prioriterer kun anderledes end den gjorde foer ;-))
  Hvad var det forresten for en hyldeblomstkage du skrev om forleden ???
  Strikkehilsner
  Angelika

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.