Lidt af hvert

GODT MAN KAN LÅNE…

14/06/2007

Hos nogle af vores bedste venner er der killinger i kassen, og åh, hvor er det så godt, når man hedder Amanda og Laura, at man kan få lov til at ae, kysse, nusse, snuse og kramme i nogle timer.3 fine killinger har de, den ene sødere end den anden, og der er bred utilfredshed med, at vi ikke selv skal ha’ nogle i år.
For det er jo selve livet at ha’ en kasse fuld med bløde bylter, der kun venter på at blive taget op og knuselsket, det er hygge og kærlighed så det driver.
Amanda savner at ha’ killinger – højlydt og lidende – Laura er lidt mere 12års cool, og ville nok også hellere ha’ et kuld hvalpe.
Vi springer let og elegant hen over begge dele, i alle tilfælde denne sommer.Men søde, det er de, og det varer nok ikke alt for længe, inden vi igen må forbi og ae…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Ella 14/06/2007 at 14:56

  Jeg bliver killingeskruk, når jeg ser den lille lyse, som Amanda nusser – åhhhhh 🙂

 • Reply Anne 14/06/2007 at 15:27

  Den er ikke bare lys, Ella, den er rød på den flotteste måde!
  Den er allerede afsat, men de to andre er ledige, en fin lille sort og så en 3 farvet, der er meget spændende i aftegningerne.

  Vi skal ingen ha’ og det skal i heller ikke, ved jeg, men mon ikke der er andre, der skal ha’ en lille sommerkat…

 • Reply Ella 14/06/2007 at 16:08

  Jeg tænkte nok art den er rød – jeg tiltrækkes af røde katte. Men også min grå Malou. Jeg skal ikke have tre – er jeg sikker på 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.