Lidt af hvert

AFTEN-NYDNING…

08/06/2007

Grillet rådyr med sommerligt tilbehør, og senere hyldeblomstkager med fed vanille og danske jordbær, krydret vino, kolde øl, gin & tonic, latte og kluklatter, gode venner i alle størrelser, livet er godt sådan en fredag aften.

Vi er lige trukket indenfor, men det er ikke med vores gode vilje, for ude lyder stadig sagte fuglekvidder, roserne dufter og temperaturen er stadig tæt på 20, men det er knap så charmerende, når vi alle sidder med arme flaksende omkring kroppen for at holde myggene på afstand.

De voksne venner er på vej hjem, der venter dem arbejde og aftaler i morgen, men vi får lov at beholde alle børnene her, tør slet ikke tænke på konsekvenserne af negativt svar til overnatnings-plagerierne…5 unger i præ-pub-alderen ligger og fniser, og fiser, oppe ovenpå, det er hyggeligt at høre deres hjertevarme små-drillerier og genfortællinger af gamle fælles oplevelser, der bliver smurt tykt på, kan vi høre, men det er i orden, historier af den slags er gode med ekstra glasur.

På trods af hyggen gør det ikke så meget, hvis de snart dratter i søvn, jeg trænger lige til stille minutter i sofaen, før jeg selv kryber under dynen, glad og fyldt op efter en lang dag i det allerbedste selskab…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Liselotte 09/06/2007 at 08:01

  Sådan skal en sommeraften være… 🙂

 • Reply Anne 09/06/2007 at 08:04

  Er du nu igen sprunget tidligt af fjerene??

  Og ja, det var den skønneste aften, dem ønsker vi os mange af denne sommer!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.