Lidt af hvert

OVENOVER SKYERNE…

06/05/2007

Ja der er himlen altid blå, og det er godt at vide, for på trods af lækker sol og varmegrader, der har de sidste dage ærlig talt været lidt grå for mig.
Jeg har haft alt for travlt, og er endt med at være en smule vrissen og sammenbidt, og det er normalt ikke en del af min “attitude”.

Mine dage er for tiden bundet op på aftaler om dette og hint, der er program fra morgen til aften, og jeg når ikke ret meget andet end slæb, og da slet ikke noget, hvor jeg selv sætter dagsordnen.

Det er okay, når det bare er for nogle dage, men den grænse har jeg vist krydset, og nu vil jeg altså ha’ fred, fred til at være mig uden forpligtelser af den krævende slags.
Jeg vil strikke, jeg vil potte om, jeg vil blogge, jeg vil surfe og kommentere på alle i andres blogs, jeg vil flyde, lidt i alle tilfælde, og jeg vil ha’ tid til at glæde mig til lige om straks, hvor vi vender næsten sydover.

Egen-tiden starter nu, hvor jeg vil nyde en halv time i sofaen med pigerne, inden de skal ramme hovedpuderne…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Liselotte 06/05/2007 at 21:10

  Du gjorde det, Anne! Du nåede til vejs ende og forude venter lidt tid, som er din. Dejligt at læse 🙂

 • Reply Laila 06/05/2007 at 22:08

  Det andet nytter jo desværre heller ikke.. Håber du får en skøn egen-tid! :o)

 • Reply janos 06/05/2007 at 22:21

  Ja, jeg kom igennem det, Liselotte, men det holdt hårdt her til sidst, og det gode vejr lokkede derude og gjorde det endnu sværere at være inde.
  Men nu er det gjort, og jeg vil fylde dagene med Anne-tid.

  Du har så ret, Laila, det nytter ikke en pind, men alligevel er vi vel mange, der plumper i igen og igen, og bare lige skal ha’ styr på 7-9 projekter, før vi gør noget for os selv.

 • Reply Sylvia 06/05/2007 at 22:54

  Jeg blir også sur hvis jeg ikke får min egen tid……så før jul, våknet jeg opp halv 7 hver morgen, for å få en halv time for meg selv, hvor jeg drakk varm kaffe, tente mange lys og strikket ivei.
  Da jeg vekte barna, var jeg blid og fornøyd, og dagen kunne gå sin gang!

 • Reply ella 06/05/2007 at 23:07

  Puuuuust uuuud, Anne og tæl til ti – du nåede vejs ende i dag. Næste gang du er lige ved at sige ja, til det der vil vælte læsset – siger du N-E-J!!

  Pas godt på dig selv, Anne 🙂

 • Reply Sifka 06/05/2007 at 23:21

  Fuld turbo og skrue, det kan gi’ en stor tilfredsstillelse, især når det er ovre. Men nu må du vist geare ned. Det er snart fredag, jaehh:-)

 • Reply Sifka 06/05/2007 at 23:52

  Nu kører den i hovedet, den der sang med ovenover skyerne er himlen blå, bare i Sting udgaven:-)

 • Reply Fríða 07/05/2007 at 00:20

  Anne, Anne! nu må du da snart lære det, man har selv ansvaret for at passe på sig selv. du må lære at sige NEJ, at sige fra, at erkende for dig selv og omverdenen at du bare ikke kan det hele. håber ikke jeg fornærmer dig, er selv på “kursus” i at lære det. det går bedre og bedre, langsomt, men det går fremad.
  knus
  Frida

 • Reply Charlotte Illum Larsen 07/05/2007 at 08:39

  Jeg var kogekone igår til en konfirmation… jeg syntes min krop er træt idag… jeg tænker på dig.. det lysner forude er jeg sikker på

 • Reply HANNE 07/05/2007 at 10:52

  Hej Anne
  Dejligt at høre, at du har sat dig ned og nu kan glæde dig til Italien og alle landets fristelser.
  Sæt tøserne og Torben til at lave mad og gå i hi med dit strikketøj, så er du i topform i morgen 🙂
  Råhygge!!!!

 • Reply Karen S 07/05/2007 at 12:20

  Jeg forstår dig!!! Har selv haft en weekend med selvransagelse og erkendelse af, at egen-tid er en nødvendighed. Jeg håber, du har ro i sjælen og plejer dig selv og din indre ro… det behøves og det er helt og aldeles lovligt.

  Kh Karen S

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.