Lidt af hvert

LØRDAGS-LOPPER…

26/05/2007


Jeg har kunnet mærke, at min indre loppemarkeds-elsker har rørt voldsomt på sig i den seneste tid, den har ellers været lagt i kunstig koma længe, for Torben får tics ved øjnene, når han hører mig planlægge den slags udflugter.

Jeg holder så meget af ham, så jeg forsøger at styre mig, og kigger kun en sjælden gang, hvis jeg kommer forbi et af de listige steder…

Men i dag måtte jeg bare afsted, tilbød endda at han kunne komme med, han takkede pænt nej, men blikket han sendte mig, da jeg vinkende bakkede ud, sagde “Kun ganske ganske få lopper, skat, og kun at de bitte-små!”

Jeg forstår det egentlig ikke, for jeg finder guld rundt omkring, guld som han efterhånden holder temmelig meget af, noget mere end andet selvfølgelig, men der er også ting, han nærmest praler med, at jeg har købt for mindre end ingenting!

Han åndede lettet op, da han så min lille pose, og jeg havde svaret bekræftende på, at der ikke lå store møbler ude i bilen, og han smilede bredt, da jeg afslørede købsprisen, 21.- danske kroner for alle herlighederne…Vasen skal rumme en masse af sommerens buketter, jeg forestiller mig, hvor skøn den bliver med kæmpestore dahlia’er i, pink, røde, orange, vilde og påtrængende, det bliver så flot.
Den er lavet af noget wanna-be-messing-agtigt, og kunne sikkert pudses blank, det bliver den ikke.

Madeleineformen måtte bare med hjem, den kostede 3 kroner, og kan bruges til gave engang, når jeg skal besøge en med hang til hjemmebageri.
Den er rigtig lækker, med plads til 8 store luftige kager, den er vist endda non-stick-agtig, det er et ægte røverkøb.

Det lille kuvertaskebæger er ren kitsch, party-uartig-eksotiske dansere, og så er det made in Norway, det kan vel bruges til at servere en lille citronskive på, når der snart i sommernætterne skal drikkes drinks på terrassen.

Gode køb for bare 21 kroner, jeg må vist på en lille tur igen i morgen…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Laila 26/05/2007 at 16:39

  Fine lopper du der har fundet.. Det lille askebæger er bare skønt!!

 • Reply Fríða 26/05/2007 at 18:31

  skönne ting! men her i huset er det omvendt, det er altså min mand der har samlesyge, og mig der smider ud når han ikke ser, for det meste mærker han det ikke, selvom han lige har pralet af ét eller andet han fik for nærmest ingenting.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Tina Olsen 27/05/2007 at 09:56

  Ja det er nu skønt med loppemarkeder..
  og din bluse er så smuk, flot farvespil.. jeg er også sikker på at du får den brugt;-))
  Og knapperne er perfekte til – og det giver altså et flot indtryk, selv om du ikke har tænkt dig at bruge dem!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.