Lidt af hvert

OM ET PAR TIMER…

12/04/2007


Så sidder jeg her og lytter, helt sikkert varm og blød inden i, men også med et smil af de skæve om munden, for lur mig, om Anne Dorte ikke lige forstår at ramme os der, hvor spejlbilledet griner selvironisk tilbage til os!

Jeg skal på aftentur sammen med svigermekanikken, både moderen og søsteren, vi skal sidde og gnække, skal vi, og sikkert også synge lidt med på et par af de gamle uundgåelige fra Tøsedrenge-dagene, det er godt at halsen er smurt med masser af Strepsils.

“Så prøv at si’ du ka’ li’ mig, mer’ end bar’ med ord”…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Losarinas mor 12/04/2007 at 19:17

    Hej Anne. Håber at du får en hyggelig aften.
    – Sorry, men jeg må give dig en udfordning. Kast et blik på min blog.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.