Lidt af hvert

PÅ TIDE…

16/03/2007

Jeg har meget fornøjelse af at fotografere, har efterhånden “motiv-brillerne” på hele tiden, og bliver så glad, når lyset og farverne spiller sammen på klareste vis.

Jeg har endnu ikke brugt 5 minutter på at læse i kameraets manual, learning by doing er min tilgang til alt elektronisk, men tænk nu hvis jeg for alvor er gået glip af en eller anden lille supervigtig oplysning, jeg må hellere kaste mig ud i det!

Jeg bliver sådan set også nødt til at sætte mig ordentligt ind i dette kameras mangler, for at der kan komme vægt bag mine plagerier om et digitalt spejlrefleks, det er for pinligt, hvis jeg sukker over utilstrækkelig makro, og det så bare er mig, der ikke kan indstille ordentligt…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Bebiane 16/03/2007 at 10:05

  Hej Anne
  Hvis du spurgte min mand, så kender han godt en, der ofte går og plager om et digitalt spejlreflekskamara. :-))
  Knus fra Bebiane

 • Reply Fru Schwartz 16/03/2007 at 10:22

  He he..kender det godt! jeg har et digitalt SLR – men det ku’ jo være jeg skulle til at bevæge mig lidt væk fra det “grønne program” og måske finde manualen frem!!

  Men manual eller ej, jeg synes du tager nogle rasende lækre billeder – dem nyder jeg meget! (en dag jeg sad og kiggede i dit Flickr-album, kiggede Hr. Schwartz mig over skulderen og spurgte om det var en proff. der havde taget de billeder….så tag lige den til dig!)

  God weekend
  Helle

 • Reply Anne 16/03/2007 at 10:23

  Jeg burde ikke plage, Bebiane, for mit Ixus ta’r faktisk rigtigt gode billeder, men man kan vel altid bruge lidt mere makro til blomsterbilleder!
  Ordet plage er nok også i overkanten, for jeg kunne jo bare købe det, men det er lettere, hvis man bliver opfordret til det 😉

 • Reply Anne 16/03/2007 at 10:25

  Manualer, Helle, det er noget Fanden har skabt, hvis du spørger mig!
  Men når jeg så kigger på Torben, så er han helt sagelig, når der er kommet nyt elektronik i hus, han kan sidde i timevis og læse den ene manual efter den anden…

  Og så tak for roserne, både til dig og manden 🙂

 • Reply Dorthe 18/03/2007 at 10:21

  Jeg er nok en anden slags person, for herhjemme er jeg de nstore manual-freak mens manden overhovedet ikke gider sætte sig ind i noget af. Du kan altid lære lidt fif. Du tager meget flotte billeder og jeg er altid dybt imponeret over dit lys og farveintensistet.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.