Lidt af hvert

DET LOKKER…

12/03/2007


Vejret viser sig fra sin allerdejligste marts-side i dag, lunt og blå himmel, skrap sol og en temmelig frisk vind, haven kalder på mig, synes jeg.

Jeg vil såmænd også gerne gå en runde, og rette lidt på de sneflade og stormbøjede planter, jeg vil også gerne spejde efter toppen af de mange tulipaner, der gerne skulle pryde bedene om nogen tid, men sådan for alvor kaste mig ud i havearbejdet, det vil jeg ikke endnu…

Endnu vil jeg nøjes med at slendre rundt derude, og så ellers bruge tiden inde på planlægning af nyt til bedene, forspiring, stiklinger, på at få bladret og læst i bøger og på blogge, finde spændende frø og få bestilt de espalierede lindetræer, der skal kante vores indkørsel.

Men snart, så vil jeg hoppe i gummistøvlerne og trække havehandskerne på, for haven trænger og vejret lokker…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Maiken 12/03/2007 at 20:01

    Jeg har ikke kunne vente, så jeg har allerede været ude med gummistøvlerne, havesaksen og min lille planteskovl af flere omgange. Ahhh, hvor er det en dejlig årstid, vi går i møde. Kh, Maiken

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.