Lidt af hvert

SLÅ LYTTELAPPERNE UD…

10/02/2007

På min tidlige færd til torvet denne lørdag morgen lyttede jeg til en genudsendelse på P1, 40 minutter med “Samfundstanker”, gæsten var Erik Veje, og jeg måtte blive siddende i bilen på P-pladsen for at høre samtalen til ende.

Jeg hørte ikke de første 5-10 minutter, men det, der derefter flød ud gennem mine højtalere, var honning for mine ørergange, og vand på min mølle, meget af snakken handlede om mellemmenneskelige relationer, reaktioner, empati og følelser i børnehøjde…

“Vi er i gang med at skabe en generation af børn og unge, som er propfyldte med selvtillid, men derimod mangler et grundlæggende selvværd!”

sagde han, den kloge Erik.

Har du lyst til at være med på en lytter, så kan du gøre det lige her

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.