Lidt af hvert

DA FIK JEG LYST TIL AT BANDE…

24/02/2007

Hvor ærgerligt er det lige at tro, at man har garnet til et projekt, og så opdage, at det ene af garnerne ligger på lager i to forskellige farver, ikke bare to forskellige indfarvninger, men to helt forskellige farver.

Der ligger masser af grønt alpaca i skuffen, det vidste jeg, behøvede ikke at checke, men jeg burde nu nok ha’ kigget efter, om jeg nu huskede rigtigt i forhold til mængde.
For nu står jeg med skægget i postkassen, kun et enkelt nøgle i den farve, jeg regnede med det hele var, og så 4-5 nøgler i en meget lysere farve!
PIS!!!!

Jeg opdagede det i går, da jeg lige skulle ha’ 5 minutters pause fra madlavningen, hen i sofaen, benene op og fat i Fisker, og da jeg så fik behov for et nyt nøgle af alpaca’en, da fik jeg chokket, GISP…

Jeg måtte en tur forbi garnforretningen, da jeg var inde i byen for at hente de sidste varer, men det hjalp mig ikke stort, for de havde ikke den farve, jeg havde brug for.
Til gengæld havde de masser i den lyse farve!

Jeg har ikke tid at gøre mere ved det lige nu, har nok om ørerne med maden til de 50, men i morgen må jeg afsøge nettet, og se om jeg mon kan finde nogle nøgler Indiecita i farve 1280; hvis ikke, så må Fisker lade livet, i alle tilfælde for en stund, og så må jeg starte forfra med en anden farve alpaca.

Her kan man vist godt tillade sig at sige:
FUCK FUCK FUCK!!

Og også:
Husk lige at kigge ordentligt efter en anden gang, din papand…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Jette 24/02/2007 at 12:13

  Uldgården har det til 27 kr nøglet

 • Reply Karine 24/02/2007 at 12:19

  Åhh, så irriterende! Skulle du få problemer med å finne mer har jeg faktisk 3 nøster grønn Indiecita i farge 1280 liggende 🙂 Lett å finne ut i mitt nye system, en Excel-fil hvor jeg registrere alt garnet mitt! Gjett om jeg er stolt av det!
  Kunne ønske det var lett å bare sende deg garnet via e-post, så hadde du hatt det med det samme! Men det skulle vel kunne være fremme iløpet av en 3-4 virkedager med den gode gamle snail-mail. Gi meg bare beskjed hvis du vil ha det!
  Og lykke til med maten!

 • Reply Losarinas mor 24/02/2007 at 15:19

  Du har al ret til at bande!!!KH Miri

 • Reply Dorte Nielsen 24/02/2007 at 20:36

  Du kan også få det hos Nanna, 123knit.com. Farverne ser rigtig godt ud, på det du har strikket.
  God aften Dorte.
  Håber at gæsterne kom!

 • Reply Karen S 25/02/2007 at 01:22

  Uf, sikke en grim overraskelse… men jeg håber, at du har fundet en løsning, for trøjen (begyndelsen) ser altså rigtig, rigtig flot ud.

  Kh Karen S

 • Reply Anne 25/02/2007 at 13:39

  Tak for tips og tilbud om forsendelse helt fra Norge, det er så dejligt, at der altid er god hjælp at hente her.
  Garnet er bestilt, så nu kan jeg fortsætte med de farver, jeg var gået i gang med.
  Fisker bliver et hit, både at strikke og bruge, Torben glæder sig vist…

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » SPØRG BARE, TONE… 22/10/2007 at 14:42

  […] har altså haft lidt problemer med det garn, først farveforviklinger og nu så en tørlægning, irriterende, jeg var åbenbart i overkanten optimistisk, da jeg regnede […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.