Lidt af hvert

FORVENTNINGSFULD…

29/12/2006

En af gaverne fra mine svgerforældre denne jul var et abonnement på Interweave Knits, levering her på adressen i hele 2 år, skønt!

I dag kom der et lille postkort fra USA, hvor de ønsker mig glædelig jul og fortæller mig om at denne gave er givet til mig; og jeg ved, at første blad ryger afsted hertil om få dage, jeg glæder mig, der er mange skønne modeller i de blade, og mange projekter føjes sikkert hurtigt til To-Do-listen…

Apropos strik, så gik vejen til Farmor i går direkte forbi B.C.Garn, og det er ikke engang lyv! Det ligger nu, efter en flytning, på en sidevej til den vej, vi altid kører, og jeg måtte selvfølgelig ind og kigge.
Raske skridt mod døren, hvor skiltet fortæller, at der er åbent tirsdag-torsdag i eftermiddagstimerne, perfekt, men AK og VE, døren var låst!!

Heldigvis, heldigvis, åbnede de smilende døren, da de så mig stå der, og bød mig sødt indenfor i noget, der nærmest må være en slags paradis, reol efter reol fyldt med garn, oh salig fryd…

Det er ikke et inspirende sted, der er ikke kønt, ej heller hyggeligt, men de har lækre sager, har de, og jeg luskede 3 bundter Lucca med hjem, to i petrol og en Lucca Fino en den blødeste grønne.
Petrol’erne bliver et tørklæde til mig, det grønne til en lille babytrøje engang, når der er en eller anden, der skal barsle.

Det er nok ikke sidste gang, at turen til Farmor får et ekstra stop, for nu kommer der jo snart det ene blad efter det andet med lækre opskrifter, der kræver lækkert garn…

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply britt 30/12/2006 at 00:55

  Åhh, det var godt de åbnede. Ikke som da jeg i sommers IKKE kom ind i Henrichsens garnparadis…suk!
  Lucca, jaaaaee – jeg har også et par nøgler – som der sjovt nok også står “noget til halsen på” – simpelthen fordi det er så blødt.
  Glæd dig til IK – dejligt blad!
  KH Britt

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.