Lidt af hvert

AVS…

21/12/2006

Vi har måtte aflevere Nugga til en lille operation hos dyrlægen her til morgen, det var hverken hun eller vi ret vilde med!

Hun har flækket en negl helt op i trædepuden, og den bliver ved med at bløde, så der er ingen vej uden om, den må rykkes af.
Heldigvis lægger de hende i fuld narkose, så hun slipper for at blive holdt alt for fast og mærke noget til det; men det betyder jo også, at vi får en omtumlet hund hjem, der kræver lidt ekstra pleje, her midt i alt juleriet, men pyt, alt for Nugga…

Vi smågriner lidt af vores over-pyller med hende, vi synes jo selv, at vi burde være mere fornuftige, og ikke behandle hende som et barn; men det gør vi altså, hun blev den efternøler, Torben sukkede så meget efter, og efter at ha’ måttet sige farvel til hele 2 hunde i løbet af 3 måneder i foråret 2005, der er hun ekstra elsket!

Stakkels hundi, at rive negle af er jo grum tortur…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Laila 21/12/2006 at 13:57

  Av av av…

  Det er lige så jeg krymper tæ´r!

  God bedring med hende!

 • Reply Linda 21/12/2006 at 15:16

  Yrk, det lyder ikke rart! stakkels vuffer.
  hm…skulle jeg sende billeder af Oskar til Torben?? Du er jo vist et helt år yngre end jeg, så det….
  kh Linda

 • Reply Anne 21/12/2006 at 15:20

  Tak, Laila, nu er det jo overstået, og hun ligger her og stener 🙂

  Linda, det gør du bare ikke, han er i forvejen helt svimmel over det lille hitte-drengebarn, der jo blev vist frem forleden!!
  Jeg har været mor i 21 år, det er altså længe, når man kun er 41, lægger du så en ny baby oven i det, så er jeg omkring de 60, inden sidste barn flytter hjemme fra, glem det!!!
  Vi må vente til Sophie engang barsler med første barnebarn, så skal du se en morfar og mormor der går amok, på den gode måde altså 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.