Lidt af hvert

PÅ LØRDAG, PÅ LØRDAG, PÅ LØRDAG…

01/11/2006

I dag skulle jeg ha’ sludret, slendret, shoppet, sippet, slubret, strikket, samtalet og bare været sammen med Liselotte og Ella, men sådan kunne det ikke blive.
Mine øjne er ikke gode i disse dage, og jeg gøs på forhånd ved tanken om at skulle køre hjem fra Ålborg i mørke, det havde været en gyser, og med det vejr, det så endte med at blive i dag, der er det godt nok, at vi enedes om at skubbe udflugten til lørdag…

På lørdag vil jeg så til gengæld stå tidligt op, og være parat til at springe ud i bilen lige så snart det gryr, og så skal sømmet i bund, kursen er stik nord, og på mindre end et par timer, så er jeg der i AA.
Jeg satser på, at øjnene er bedre, så jeg ikke behøver at køre allerede sidst på eftermiddagen igen, men gør jeg det, så er det sådan, og bare det, at vi får nogle timer sammen, det er skønt!

De lægger planer, kvinderne deroppe nordpå, der skal oses og spises, drikkes kaffe og klappes killing; det bliver godt, men allerbedst bliver det bare at være sammen, det er godt at det kun er øjnene, og ikke halshullet, der stadig er præget af sidste uges influenza…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Liselotte 01/11/2006 at 19:54

    Vi glæder os 🙂

  • Reply ella 01/11/2006 at 20:28

    Meget:-)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.