Lidt af hvert

BEN I NÆSEN…

17/11/2006

For ikke længe siden, skrev jeg, at én havde fået nyt job; denne ene er Sophie, der er blevet tilbudt et job ved Idé Møbler, det har hun sagt ja tak til, og det er vi glade for.

Vores store dejlige pige trives ikke optimalt i tøj-branchen, hvor hun jo er nu; der er for meget overflade-kindkysseri og blikke, der lige vandrer en tur op og ned, alt for meget fokus på “indpakningen” og ingen respekt for menneskerne indeni…

Vi har kunnet se, at hun er blevet mere og mere slukøret, og bare har skruet arbejdsmængden op, for at glemme det trælse; hun har prøvet at holde fast og holde ud, men er alt for tit gået hjem med ondt i maven.

Vi har snakket, vendt og drejet, og listet for og imod, og har bare haft så svært ved at se hende ked; på den anden side, så er hun voksen, og skal også drage sine egne erfaringer, lære at sætte hælene i og sige “Stop”, og mærke efter, hvad det er, der gør livet godt for hende…

Fra uventet side dumpede der et jobtilbud ned i skødet på hende, eller rettere 2, men det ene var så interessant, at det andet nærmest ikke blev nævnt, og nu bliver tøjstativerne skiftet ud med møbler og brugskunst.
Møblerne er ikke nyt område for Sophie, hun havde fritidsjob hos Idé Møbler i 5 år, faktisk det eneste fritidsjob hun nogensinde har haft; perioden med reklamer og aviser har vi alle fortrængt, også os, der reelt delte dem rundt.

Hun glæder sig, vildt meget, og fortæller glædesstrålende om, hvordan det bare var ligesom at komme hjem, også selv om det meste af personalet og cheferne er skiftet ud, “Du ved det jo, mor, der er bare så rart at være!”

Jeg glæder mig for min store pige, og bliver varm om hjertet når hun så voksen står der og siger:

“Ja, nu har jeg så prøvet at være smart med de smarte, drukket drinks på Skt.Petri og D’Angleterre, svøbt mig i alt for dyre klude, og ved du hvad, det er bare ikke livskvalitet for mig, mor!”

Sådan, hun er da bare til at knus-elske…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Liselotte 17/11/2006 at 19:48

  Vel er hun da så! Man bliver så glad 🙂

 • Reply Anne 17/11/2006 at 20:00

  Ja, sådan helt ind i hjertekuglen og helt ned i maven 🙂

 • Reply Anne 17/11/2006 at 20:02

  Hjertekuglen, den til at hænge på træet, du ved 😉
  Mente selvfølgelig kulen…

 • Reply ella 17/11/2006 at 20:38

  Hvor er det godt for hende – endnu engang tillykke til og med din dygtige datter 🙂

 • Reply Fríða 17/11/2006 at 22:31

  hvor er hun bare fin og vellykket din pige, Anne! du kan da være virkelig stolt både af hende og af dig selv, for det er jo dig der har opdraget hende!
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply TinaMAndersen 18/11/2006 at 10:52

  Hun er da super, sikke en kommentar, der er krummer i hende.

 • Reply Anne 18/11/2006 at 11:35

  Hun er bare en skat, hende Sophie, vi knus-elsker hende, og kommentaren om livskvaliteten, den var bare så sød, også fordi den på en eller anden måde var for “voksen” til hende, men hun mente det, ingen tvivl om det.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.