Lidt af hvert

BLÅBÆR BOB…

22/10/2006

Jeg er elsker blåbær, som saft, suppe, is, marmelade, muffins, you name it!!
Jeg har læst et sted, at de også kaldes hjernebær, så der skal bare spises igennem, og vi har selvfølgelig handlet blåbær i Sverige, både af den ene og den anden slags…

Suppen er til dage som i dag, hvor snot fylder kraniet og kroppen har brug for varme; hvorvidt der nogensinde har været et ægte “levende” blåbær i nærheden af denne pulversuppe, det vil jeg ikke engang forsøge at gætte på, men det smager og varmer!På komfuret står nu en stor gryde med bær og masser af rørsukker, det skal koges til en tyk kompot, der senere på sæsonen kan klattes på pandekager eller ristet brød, og såmænd også give en lækker hjemmelavet is med den flotteste lilla farve…

Blåbær i uld har jeg også med hjem, jeg er startet på en lille jakke-ting til mig selv, farven er dybere lilla, når jeg sidder med det her i hænderne, den er smuk.
For mit indre øje ser jeg de blåbærfarvede uldbobler sat sammen med en mønstret nederdel i brune og lilla nuancer, jeg må hellere få lært at sy…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Jane Nielsen 22/10/2006 at 13:37

  Uhm, man blir jo helt lækkersulten. Vi har osse altid blåbærsuppe med hjem når vi har været i Sverige, det smager bare så dejligt. Tror snart jeg skal en tur hinsidan. Ind i Stigs Center i Gøteborg og købe blåbærsuppe….
  KH Jane

 • Reply Anne 22/10/2006 at 13:50

  Der er billige færgebilletter for tiden 😉
  Jeg var lige et hurtigt smut i de toppede brostensgader i Gøteborg i går, med kun et for øje, bengt og Lotta stager, og jeg fik dem :-))

 • Reply Mette 22/10/2006 at 16:28

  Skønne farver! Til lykke med stagerne. kærligst Mette

 • Reply Mette 22/10/2006 at 16:29

  Uanset hvad, Anne, så ser den suppe da indbydende ud!

 • Reply britt 22/10/2006 at 21:30

  Jeg eeeeeeeelsker også blåbær – både smagen og farven! Og din blåbær-Tivoli-agtige sag er virkelig smuk!
  KH Britt
  …og velkommen hjem!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.