Lidt af hvert

EN GOD BESLUTNING…

16/08/2006

Det var rigtigt, jeg kan mærke det, det var den rigtige beslutning at trævle Ofelia op!
Claudia og jeg er bedste venner, og selv om der ikke har været meget tid til strikkeri, så vokser hun støt.

Jeg kommer til at mangle 100 g. garn, men har checket at der er mere, hvor det kom fra; det er lidt ligesom at ha’ fået et lækkert nyt stykke strikketøj forærende, det er jo længe siden, at pengene blev givet ud, så det føles næsten gratis.

Jeg ved, at jeg kommer til at bruge Claudia meget, er allerede begyndt at planlægge t-shirts, halskæder, tørklæder og sådan, det kan kun gå for langsomt med det strikketøj…

Jeg har fået et lille bitte katalog fra Oleana, der er god inspiration til vinteres kreationer der i; jeg tror ikke, at jeg nogensiden kommer til at strikke så spraglede trøjer, men tørklæderne, de er fine!!Nysgerrigeheden og forventningens glæder driver mig mod byens lille postbutik, der er kommet en pakke fra Mette, men hvorfor mon Fridas navn også stod på sedlen fra posten??
Jeg er ved at gå til, det er så mystisk…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply britt 16/08/2006 at 15:27

  Claudia ser rigtig fin ud – kan godt forstå du er bedstevenner med den!
  Og tak for linket til Oleana – jeg kendte den ikke – men da jeg er temmelig begejstret for Solveig Hisdal var det lige i øjet.
  KH Britt

 • Reply strikkeforsker 16/08/2006 at 15:42

  Claudia er rigtig flot, den ser en hel del mere interessant ud strikkemaessigt end en glatstrikket ofelia.

 • Reply Susanne 16/08/2006 at 18:26

  Ja, nu venter jeg også i spænding :o) Kh svigerinden

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.