Lidt af hvert

SÅ BLEV HUN KLÆDT PÅ…

12/07/2006

Ikke jeg, kun huset, for jeg har endnu engang brugt dagen på at ha’ en forbasket hovedpine!
Jeg har vandret mellem seng og badeværelse, og pigerne har måtte klare sig selv, sådan da, jeg var jo i nærheden…

Jeg får så dårlig samvittighed, når jeg ligger der bag nedrullede gardiner, som en anden Maude; det er urimeligt, det er ferie og vi skulle sammen ha’ brugt dagen på at ordne småting til Hollands-ferien, små hyggelige ting, som kunne være med at at tune feriestemningen, men ak!

Nu har jeg fået nok, jeg vil den-onde-lyne-mig ikke bruge flere sorte dage på kvalmende hovedpine, og nu har jeg kontaktet Rørbæk Klinikken, som jeg er blevet meget varmt anbefalet af en lidelsesfælle.
Jeg var super heldig, for de havde et afbud i morgen tidlig, jeg kan næsten ikke vente!

Pigerne bliver om lidt sat på toget indtil Sophie, der har lovet at forkæle dem, det plejer hun at være mere end god til, så dagen slutter hyggeligt for dem, og det lidt hjælper på min dårlige samvittighed…

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply Ella 12/07/2006 at 20:12

  Hvor er migræne modbydeligt, jeg føler med dig Anne!

  Jeg kan ikke huske om vi har snakket om hvilket migrænemiddel du får? Hvis jeg når at tage en Maxalt i tide, stopper anfaldet – og akupunktur har hjulpet mig mange gange – kraniecakralterapi er også godt til at løsne spændinger – du må prøve det. Måske er det lige det der dur for dig.
  Noget af det man skal smide væk er den dårlige samvittighed, den er med til at forværre, er min erfaring.

  God bedring Anne 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.