Lidt af hvert

MED HJÆLP FRA VANDEREN…

28/07/2006

Ikke alt i haven har haft godt af de meget varme dage, vores bøgehæk ser ud som i oktober, de små frugttræer er fuldstændig krøllede og græsset stikkende og meget gult.
Vi har begrænset vandingen til staudebedene, for tørre og udgåede blomster, det er mere end jeg ville kunne klare, og bedene står skønne midt i det tørre…Det hvide staude-bed har fået nye beboere; lige nu springer Purpursolhatten, Drejeblomsten, Spiræaen og bjergknopurt ud, den sidste endda for anden gang.

Jeg læste et sted, at nogle stauder, bl.a. knopurten, kunne klippes ned, når den havde blomstret første gang og så ville den blomstre igen, og det gør den, ikke med så mange blomster som først i juni, men alligevel en pæn mængde.
Jeg prøver det samme med nogle af storkenæbbene, jeg tror, at det giver pote…Selv Torben, der helst bare vil passe plænen, ser på det hvide bed med stolthed, vi er svært tilfredse med valget af stauder, missionen lykkedes, der er blomster fra april til den første frost!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Ella 29/07/2006 at 22:00

  Der er bestemt også grund til at være stolt – sikke smukke blomster I har valgt og med sædvanlig sikker hånd 🙂

 • Reply Anne 30/07/2006 at 00:16

  Tak, Ella 🙂
  Glæder mig til at vise dig rundt…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.