Lidt af hvert

HEY, DEN KENDER JEG DA…

24/07/2006

Ind imellem sniger jeg mig til at smug-bladre i Hendes Verden oppe ved købmanden, det kunne jo være, at der var en god strikkeopskrift i, og det var der faktisk i dag, en kortærmet gennemknappet ting med stribet rib forneden, rigtig sød kunne den blive, så bladet kom med hjem!

Men hov, der på side 5, der var der noget meget velkendt, nemlig Bettinas “souvenier-kors”; way to go, Bettina, det klæder dig, dit freelancer-liv…

Efter H.V. nød jeg en kop kaffe mere til VOGUE Entertaining + Travel, jeg er vild med det store glittede magasin, madopskrifterne får mundvandet til at løbe, og de smukke fotos får mig til at drømme.

Jeg ved ikke, om jeg er i H.V.s målgruppe, men jeg er i alle tilfælde ikke i Vogues, der er alt for få $ i mit budget; sandsynligheden for, at jeg får nørklet en bomulds-cardi er noget større end at jeg får en overnatning på Hotel Caruso Ravello i Italien, som de ellers varmt anbefaler i Vogue.
Målgruppe eller ej, who cares, jeg snupper bare det. jeg kan bruge fra begge blade…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Anne 26/07/2006 at 11:05

  Der er kun ét eneste minus ved de magasiner, Liselotte, de lænser pungen ;-))
  Når jeg er færdig med at male, så er der lige nogle chokoladeopskrifter jeg MÅ afprøve…

 • Reply Bettina 26/07/2006 at 12:06

  Hey, hvor er du sød, Anne!
  Min blog ligger lidt (meget) stille for tiden. Dels fordi jeg har møgtravlt med at lære at blive en ordentlig freelancer OG fordi jeg laver en julepynt, julepynt og julepynt for tiden…
  Men, hvor skal jeg blogge i nov. / dec.!
  🙂 Bettina

 • Reply Anne 26/07/2006 at 12:18

  Bettina, husk lige et “smugkig” mere til mig, så jeg kan være på forkant med top-trendy julegejl i år…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.