Lidt af hvert

HVORFOR…

18/06/2006

Jeg er træt, sådan helt ind i knoglerne, og kan bare ikke finde energien!
Jeg føler mig lidt som et skarn, når jeg siger det, for jeg har jo lige været på en uges fuldstændig afslappet ferie, har haft mange småferier i løbet af foråret og er ikke eksamens-, baby- eller flytteplaget, som mange andre, jeg burde være ovenpå…

Jeg zapper fra det ene gøremål til det andet, lægger 2 håndklæder sammen, dybt suk, vander 2/3 af blomsterne, nyt suk, “læser” avis, men husker ikke havd jeg læser, endnu et suk, klapper hunden, aer børnene, læser blogs, sukker over min egen, ved ikke hvad jeg har lyst til og er mere end bare almindelig rastløs!

Der er småprojekter i hus og have, men intet fanger, ikke engang et godt strikketøj…

Jeg har faktisk haft det sådan længe, og kan mærke, at jeg har brug for at finde ud af, hvad pokker det er, der dræner mig sådan.
Mens jeg går og grubler og prøver at sætte lidt skik på mig selv, så må jeg hellere tage en støveklud i hånden, den kan vel godt omrokere nullermændene, hvis jeg bevæger armen frem og tilbage?!

Mismod og “pylder” kan , for mig, altid dæmpes for en stund med lidt indkøb, og garn-penge fra Svigermor blev i går brugt på et par ønskesko, garn har jeg nok af, specielt når jeg ikke rigtigt får strikket…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Bettina 18/06/2006 at 14:00

  Fede futter – savner selv penge ti lignende. Mon ikke dit “mismod” hænger sammen med job og jobstress, manglende udsigt til nyt lige nu og her..sådan en kombination?

 • Reply Ella 18/06/2006 at 14:30

  Du trænger uden tvivl voldsomt til, at der kommer skik på det psykiske arbejdsmiljø på dit job. Jeg håber sådan for dig at det sker, eller at du finder et nyt job 🙂

 • Reply Fríða 18/06/2006 at 14:33

  sikke lækre sko Anne! og jeg kan se du er dygtigere end nogle andre, jeg gider aldrig male negler på tæerne. mon ikke dit gode humör og energien kommer tilbage når du nu får en konklusion vedr. dit job? det er jo slidsomt sådan at hænge i luften og næsten ikke vide hvis man kommer eller går.
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply Anne 18/06/2006 at 15:49

  Jeg tror, at i har ret, det er jobsituationen, der nager!
  Ind imellem overvejer jeg at sige op, og så daffe lidt rundt her hjemme, mens jeg tager en beslutning om, hvilken vej jeg vil, men finanserne altså…

  Skoene er absolut top-yndlings, Laura mente nu også,at jeg burde snuppe 2-3 modeller, nu jeg var i gang, men det må vente til udsalget!
  Hvis de da overhovedet sætter dem ned, det er ikke sikkert 🙁

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.