Lidt af hvert

SØLLE…

02/05/2006

Jeg har købt mig et brugt drivhus, god størrelse, fornuftig pris og udemærket stand, men det ser nu lidt træt ud, som det står der i haven uden ruder, der ligger og venter på at blive monteret.
Alu-profilerne er noget matte i det, men mon ikke det kommer til at se lidt bedre ud, når det nu er helt samlet og skuret?!

Jeg har længe ønsket mig et drivhus, og Torben og Svigerfar havde såmænd også store planer om at bygge et af lækkert træ og sådan, men efter at ha’ ventet på det i 3 år, der blev jeg enig med mig selv om, at jeg nok hellere måtte købe et, der kunne tjene mig i ventetiden…

Jeg har købt 5 tomatplanter og en enkelt peber, der skal selvfølgelig også agurker til, basilikum, nogle geranier og en klatrelilje, det skal nok blive godt, og planterne, ja de er sikkert ligeglade med drivhusets udseende, de har bare brug for varmen!

Og nogen skal jo vinde i Lotto, så hvis jeg nu begynder at spille, så vinder jeg da til et stort og smukt drivhus med høj muret sokkel og sorte stålprofiler…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.