Lidt af hvert

PYYYHHH…

20/05/2006

Så er Lauras sandaler i hus, og jeg skal trække vejret lidt lettere, at købe tøj og specielt fodtøj med prinsessen er ikke for folk med sarte nerver, så jeg er glad hver gang en handel er i hus uden de store dramaer!

Hun valgte sig et par Ecco Receptors, det var okay med mig, de er da i alle tilfælde gode for fødderne, der nu er oppe i en str.37; og til stor glæde for barnet hang der også lige et par pige-badeshorts, der åbenbart er et must i denne sæson?!
Til glæde for moderen, der skulle betale, så blev vi betjent af en far fra skolen, der med det sødeste smil og væsen gav os 20 % på hele baduljen, og det var ikke så lidt, for der var også hættetrøje til Torben, bukser og tshirts til pigerne, god god handle!!

Så nu kan jeg chille, ligesom Bella, der bestemt forstår at nyde regnvejrsdagen inde i varmen…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.