Lidt af hvert

MORGENSTUND…

06/05/2006

Mod nord…

Når man kan træde ud på sin altan kl.7 i nattøj og med Cruella de Ville-hår og uforstyrret sidde med en kop mocca og kigge ud i naturen, der tager sig ud på smukkeste maj-vis, så kan det ikke andet end at blive en dejlig dag!

Jeg er klar til at tage hul på lørdagen, der skal stå i drivhus- og havetegn, jeg kunne såmænd kaste mig ud i haven nu, men alle de andre sover, naboerne også, så jeg vil køre til byen og klare indkøbene.
mod øst…

Det bliver en skøn dag, jeg kan mærke det sådan helt ind i hjertet….

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Liselotte 06/05/2006 at 19:21

  Og det blev jo en skøn dag Anne 🙂

 • Reply Anne 06/05/2006 at 20:47

  Det gjorde det bare, der har været tid til både hygge og flid!
  Nu er pigerne parkeret i sofaen, om lidt sidder jeg der også, og når de så er trætte, så skal jeg i gang med lidt konfirmationsmad til nogle bekendte.
  En dejlig dejlig dag…

 • Reply Ella 06/05/2006 at 21:21

  Anne pyha, jeg bliver helt forpustet over alt det du orker.

  Du må gerne holde fri i morgen 😉

 • Reply Anne 06/05/2006 at 21:44

  Tak, Ella, det gør jeg så kl.13, når jeg har afleveret maden 😉
  Jeg slapper meget af i haven, nyder at rode i jroden og lade tankerne flyve, ville ønske at mit kadaver kunne holde til mange timer der ude hver dag…

 • Reply conny 07/05/2006 at 11:38

  Somk du selv skriver i overskriften på det foregående indlæg:du er en lykkens pamjulefis. Skønt at kunne nyde en morgen, som den du viser på dine flotte fotos. – og det er jo en herlig weekend – ud skal vi. Nu er du jo næsten færdig med din konfirmationsmad, gætter jeg på. Nyd resten af dagen, Anne.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.