Lidt af hvert

ARJ ALTSÅ…

04/05/2006

Det er da irritende at skrive et indlæg, og det så dukker op nede mellem nogle “gamle”, ØV!

Endnu mere irriterende, overhovedet ikke sammenligneligt med ovenstående, dette her er rigtigt øv: vi har lige været til læge med Laura, der pludselig har udviklet en voldsom allergi.
Det startede forrige år med en smule snøft og let kløende øjne, lidt mere sidste år, hvor lidt håndkøbsmedicin kunne klare det, men nu ak-ak, hun hiver efter vejret, hoster, nyser, pruster, klør og græder, det er virkelig slemt!

Hun fik piller, næsespray og øjendråber, vi fik mange formaninger om hvordan vi måtte, og nok specielt IKKE måtte lufte ud; hvordan vi kunne gøre dit og dat for at skåne hende, vi vil forsøge det bedste vi kan….

Nu må vi vente på en indkaldelse til sygehuset, så de kan få styr på det, og vi kan blive informeret om diverse forebyggende indsprøjtninger og sådan!
ØV siger vi bare, øv for det aktive barn, der allerhelst flintre rundt ude i vejret…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Susanne 04/05/2006 at 20:02

  Øv – nu krydser vi fingerne til sygehusbesøget !! Hun kan måske bruge yndlingshuen som maske/filter ?? Giv hende et klam fra Fasteren

 • Reply Linda 04/05/2006 at 20:22

  Hvor træls for hende! Jeg håber for hende at det “bare” er sæsonbetonet (birkepollen feks) så hun har et tåleligt liv resten af året. Bare det ikke er katte allergi.
  kh Linda

 • Reply Bettina 04/05/2006 at 20:48

  Det tyder jo på, det er sæsonbetonet, noget pollen. Så er det også slut med vasketøjstørring udenfor. Det kan vi heller ikke, begge voksne her i huset har voldsom høfeber. :o( Trøst jer med, at man KAN vokse fra det igen…

 • Reply Susanne 04/05/2006 at 21:17

  Hmmm – kom lige til at se min slåfejl… Hun skal altså ha’ et klem IKKE et klam :o) Faster – igen igen

 • Reply Ella 05/05/2006 at 11:38

  Det gør mig ondt for hende – jeg har selv været der, men er stort set ovre det, ved hjælp af vacciner. Det gør så ondt i øjnene at man skal have prøvet det, for at forstå det – stakkels hende. Jeg kan også mærke det i øjnene idag, så den er høj – jeg håber at I ikke skal vente for længe inden I kan komme på sygehuset.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.