Lidt af hvert

ULDEN BESKÆFTIGELSE…

11/04/2006

Dagen i går var helligt børn og påskesysler, vi fik filtet æg, bøjet små kyllinger i ståltråd, klippet og limet, alt sammen i selskab sammen med en god veninde og hendes 2 piger.
Jeg er ikke til gult, jeg er ikke til kyllinger, men jeg fandt da på et lille får, som sagtens kan gøre det ud for påskepynt her hos os…

Nugga vil åbenbart gerne bakke mig op i min hang til lam og får, hun leverer i disse dage store hvide totter, der danser hen over gulvene; støvsugeren er på overarbejde, og jeg spørger mig selv, hvorvidt jeg nu virkelig ønsker mig en hund mere??!!

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply strikkeforsker 12/04/2006 at 14:34

  Fordi man får dobbelt så meget hundeuld 🙂 – sagde spinderen.

 • Reply Mette 12/04/2006 at 18:23

  Se det får ville også kunne gøre det ud for påskepynt hos mig. Det er ganske vidunderligt! Fortæl lige lidt mere om den tærte med pesto…..?! Jeg elsker tærte og trods flittig brug af pesto, har jeg ikke prøvet det i en tærte. Velbekomme! k.h. Mette som har en 3-timers bolognese på komfuret… Vi tre piger er alene hjemme!

 • Reply Ella 12/04/2006 at 19:46

  Fliter du hundens “uld” også, eller var det et dumt spørgsmål?

  Jeg er vild med dit lille får 🙂

 • Reply Anne 13/04/2006 at 08:33

  Ingen uldne spørgsmål er dumme, Ella, der er flere, der karter og spinder hundeuld, jeg gør ikke, jeg propper det i skrraldespanden, eller smider det ud til fuglene, der snupper det til rederne 🙂

  Fåret skal der fremstilles flere af i påskedagene, jeg er ret glad for det…

  Tomattærten, Mette, den bliver lige til en post senere på dagen, det ville blive en lidt laaaaang kommentar 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.