Lidt af hvert

UINVITEREDE GÆSTER…

16/04/2006

Pigerne har snuppet nogle “venner” med hjem på påskeferie, og har endda været så sød at give moderen et par stykker!!!
AArrggghhhhh, jeg HADER lus, jeg kan ikke klare det, jeg kæmmer så hovedbunden nærmest bløder, jeg kigger i håret hvert andet sekund, og er ved at gå ud af mit gode skind…

Heldigvis, 7-9-13, er det yderst sjældent, at vi har lus, sidst er faktisk mere end 2 år siden, og det til trods for, at der konstant hænger sedler om lus i både skole og fritter!
Jeg kæmmer, kæmmer, kæmmer og kæmmer, det udrydder dem mere effektivt end alle mulige former for gift, men for fa…. da, det er bare for klamt!!
Og heller ikke lige det, jeg har lyst til at bruge mine feriedage på…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Ella 16/04/2006 at 16:19

  Huha det husker jeg lysende klart. Yngste var i en periode plager af skidtet. Intet hjalp – og vi ville ikke klippe hendes taljelange hår af – men det var svært, eller langsommeligt at kæmme. Til sidst fik det en hennakur og der har ikke været lus siden, så kunne de lære det! 😉

  Held og lykke med jagten 😉

 • Reply Anne 16/04/2006 at 16:45

  Hvis de var lidt mere end 10 og 11, så ville jeg straks opfordre til en gang henna, for der er ikke meget andet, der kan gøre mig så hys, som lus…

 • Reply gitte j 16/04/2006 at 17:57

  Lus er en plage – du kan bruge farveløs henna – min 12 årige elsker disse hårkure…..håret bliver lækkert af det – og lusefri.
  gitte j.

 • Reply Linda 17/04/2006 at 10:51

  Åh Anne, jeg føler med jer, og især dig! Vi fik for lus for første gang forrige forår, incl mig. Min datter har så tyndt og fint hår at man kan se æggene, min søn har en kæmpe manke. Oh rædsel da jeg opdagede en trilliard i mit eget tykke hår. Jeg nægtede at forlade huset, selvom jeg skulle holde foredrag, istedet gjorde jeg netop som du beskrev, kæmmede til det blødte. Og ringede skole og fritidshjem ned. De syntes ikke det var et problem…
  Håber I snart er ovre det!
  kh Linda

 • Reply Anonymous 21/04/2006 at 14:32

  Hej!
  Prøv en jysk opfindelse kaldet “Lusesnapperen”. Den kan bl.a. købes i Kvickly.
  Det er et specielt mundstykke til støvsugeren og har et sjovt udseende, sikkert noget børnene kan lide.

  Hilsen
  Christina

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.