Lidt af hvert

SNEGLEFART…

03/04/2006

Jeg har ikke strikket meget på spøgelsestrøjen, og det er der mere end én grund til!!
jeg har haft travlt, meget endda, og jeg har strikket taske og så er jeg bare så skide dårlig til at strikke med 2 farve på én gang….

Garnet snor sig, jeg strikker for stramt, og så for løst, det er noget skrammel!!!

Jeg har strikket den nederste kant, der skal bukkes om, og der ud over kun et halvt spøgelse; hvorfra fik jeg mon tålmodigheden til at blive færdig, da jeg strikkede den første gang?? Jeg strikkede jo også kaniner, elefanter og katte, og det må ha’ gået noget bedre, for ellers var det aldrig blevet til andet end en bunke UFO’er…

Hvad er det mon jeg ikke kan mere, som jeg kunne dengang???

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply strikke_jane 03/04/2006 at 18:52

  Flerfarvestrik – det har jeg stort set givet op overfor! Hvis det lige er en kant, som i f.eks. avistrøjen kan det gå, men en hel trøje – det tør jeg ikke gå i gang med, det strammer nemlig eller bliver for løst helt som du beskriver. Men i mine “unge dage” har jeg også strikket en bluse med en del mønsterstrik og idag begriber jeg ikke, hvordan jeg er kommet igennem. Det man lige ser på billedet, synes jeg ellers ser rigtig fint ud….så “keep up the spirit and the good work”

 • Reply Ella 03/04/2006 at 19:56

  Uhhh, det der kan jeg heller ikke – jeg læste et sted, hvordan man undgår at det strammer, men jeg kan ikke huske hvor.

 • Reply Karin MALLE Jegsen Petersen 04/04/2006 at 06:04

  Hej Anne!

  Kender du til det at bruge “dominans” som mange af Marianne Isager’s trøjer er strikket med! Det er en bestemt måde at holde de to farver på og på hver sin finger! Det går ret snildt for mig at bruge denne teknik…..garnet snor sig ikke og det bliver meget jævnt strikket!

  Jeg kan sagtens sende dig en kopi af teknikken!

  Knus fra Malle

  PS…hvem har for øvrigt lavet/ designet denne spøgelses-trøje- opskrift?

 • Reply Bettina 04/04/2006 at 20:57

  Mon ikke, vi bare har favnet det temperament, der skal til, og indset, at vi simpelthen ikke gider mere – og ubevidst skinner det igennem? Jeg gider heller ikke, og jeg går meget bevidst i en stoooor bue udenom flerfarvestrik, selvom Cirkelineblusen godt nok lokker helt enormt (Anna har “noget” med Cirkeline for tiden).

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.