Lidt af hvert

MIDT I AL BALLADEN…

15/04/2006

Bedst som jeg gik der og troede, at min påskehare havde glemt mig, så kom blomstermanden forbi med en rød rose til mig!
Nu står den og lyser op mellem malerspande og afdækningspapir…

Tak, kære påskehare, din hilsen kom lige i rette tid; den reddede min mand fra en regulær skideballe, for al min surhed, næsten da, over den forkerte farve forsvandt, da rosen landede i min favn, og nu har jeg malet med velvijle og turbo, og kan lige om lidt stille møbler på plads…

Børnene er blevet overladt lidt til sig selv i dag, og det har de nydt, kan jeg se; der er blevet tændt bål og ristet marshmellows, de hygger sig, dejligt med store unger, der forstår at få tiden til at gå ude i det skønne vejr…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.