Lidt af hvert

JEG TRÆNGER TIL LYS…

06/04/2006

Årets første Dronning Ingrid blev købt i dag, jeg trængte sådan til én, kunne jeg mærke, da jeg passerede blomsterhandleren!

I vores nabos skur har jeg 2 store flamingokasser stående med de sidste sæsoners pelagonier, der er masser af de kongelige lyserøde, enkelte hvide og et par Appleblossom; i næste uge, når jeg holder påskeferie, skal de i potter med frisk muld og stilles ind foran døren i arbejdsværelset, jeg glæder mig til at se dem skyde og sætte de første knopper…

Min job kradser lidt i disse dage, hvor jeg bakser med en underretning til børne- og familieafdelingen; jeg kan mærke, at jeg med tiden er blevet mere “hærdet”, men det gør mig altid virkelig ondt, når familier ikke fungerer og børnene lades i stikken.
Men jeg har fod på det, underretningen er på sin plads og familien orienteret, endda uden det kom til udløse en mindre eksplosion af ukvemsord i min retning!!
Men det trætter, og jeg glæder mig til at kunne holde påskeferie i morgen ved middagstid…

Vi har vores bonusbarn fra i dag og 3 dage frem, så jeg har skruet ned for tempoet, det går bedst, når der ikke er for meget program på; lige nu putter han i sofaen sammen med pigerne, mens de venter på, at Torben skal komme hjem og spise sammen med os.
De skal på drengetur på lørdag sammen med svigerfar, de skal i byggemarked og hente to haveskure, ét til opbevaring af mine potter, græsslåmaskine, haveredskaber og andet godt, og ét særligt et til pigerne, der ikke længere kan presses ind i et legehus, men som stadig nyder at kunne lukke sig inde lidt væk fra os andre!

“Husene” skal, hvis alt går vel, sættes op i påsken, og så skal pigerne og jeg på Genbrugsgården og hente udstyr…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Liselotte 06/04/2006 at 22:26

  Det lyder til at blive en hyggelig og rar påske I får 🙂

  Uhm… hvem der skulle ud at finde udstyr til et pige-hus…

 • Reply Anne 06/04/2006 at 22:52

  Glæder mig også helt vildt!! Måske bygger vi en mini-hems i skuret, så de kan ligge der og læse, og så ønsker de sig meget en lem i gulvet, så der kan stå kolde drikke i “kælderen” 🙂
  Når de ikke gider bruge huset mere, så skal jeg slænge mig dernede med eftermiddagste og dameblade, eller sippe portvin sammen med Torben i skumringen,der bliver nemlig mulighed for at åbne en dobbeltdør mod vest og aftensolen!
  Nå, vi skal jo først ha’ huset op,men vi er ret handy-agtige, hvis jeg må sige det selv…

 • Reply Britta 06/04/2006 at 22:56

  Øj, jeg så også pelargonier hos blomsterhandleren i dag og tænkte at jeg ville købe nogen på vej hjem – og så glemte jeg det 🙁

  Meeen jeg fik blomster af Jannik i dag, så… 🙂

 • Reply TinaMAndersen 07/04/2006 at 13:31

  Sikken en forårsstemning du har fået herinde, skønt med disse blomster. Nu skal vi bare have nattefrosten overstået.
  Dine strikkede striber ser spænende ud.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.